Redactia.ro
Home » Sport » Șumudică, prima victorie după o lună! Bătaie generală între băncile tehnice

Șumudică, prima victorie după o lună! Bătaie generală între băncile tehnice

Șumudică, prima victorie după o lună

Echipa lui Marius Șumudică a obținut prima victorie, după mai bine de o lună. Antrenorul a asistat din tribune la bătaia generală dintre cele două bănci tehnice.

Gaziantep a câștigat 3-0 meciul cu Kayserispor, fosta echipă antrenată de Șumudică. Românul a fost nevoit să vadă meciul din tribune, fiind suspendat după ce a făcut scandal la meciul trecut. În plus a avut de plătit și o amendă de 2000 de euro. Toate golurile au fost date în repriza a doua. Guray Vural a marcat în minutul 67, iar Olarenwaju Kayode a reușit dubla în minutele 72 și 93. Alin Toșca și Silviu Lung Jr au fost integraliști.Ultima victorie a lui Gaziantep a fost pe 4 noiembrie, 2-1 cu Ankaragucu. Cu această victorie, echipa tehnicianului român ajunge pe locul 10 cu 20 de puncte. În Cupa Turciai, Gaziantep a pierdut în fața unei echipe din liga a 3-a.

”Marius Șumudică ne-a ajutat, chiar dacă a stat în tribună azi”, a declarat secundul Gabriel Mărgărit.

Bătaie generală între băncile tehnice

Românul a fost martorul unor incidente incredibile la meci. Spiritele s-au încins în partea a doua. După o decizie a arbitrului membrii staff-urilor celor două echipe au început să-și împartă pumni, în timp ce antrenorul a făcut o adevărată criză de nervi în tribune. Unul dintre secunzii lui Șumi a fost eliminat.

Citește și: Olandezii l-au criticat pe Răzvan Marin! „Este mediocru!”

Loading...