Redactia.ro
Home » Monden » Superba Linda Evaghelista desfigurată de operațiile estetice. Cum arată acum

Superba Linda Evaghelista desfigurată de operațiile estetice. Cum arată acum

GALERIE FOTO (3)

Supermodelul Linda Evangelista a declarat că a fost lăsată „permanent desfigurată” din cauza unei reacții adverse la o procedură de reducere a grăsimilor. Linda Evangelista a explicat că acesta a fost motivul pentru care dispăruse din ochii publicului.

Cum arată Linda Evanghelista acum

Într-o postare pe Instagram , Evangelista a spus că după o procedură cunoscută sub numele de „CoolSculpting” (care implică „înghețarea” grăsimii pe corp și este similară cu conturarea corpului) a dezvoltat complicații care au dus la o schimbare radicală a aspectului ei, potrivit theguardian.com.

Complicația experimentată de Evangelista se numește hiperplazie adiposă paradoxală, care este un efect secundar extrem de rar al criolipolizei, termenul tehnic pentru Coolsculpting, în care temperaturile reci sunt folosite pentru a distruge permanent celulele adipoase din zonele tratate.

Am dezvoltat hiperplazie adiposă paradoxală … (aceasta) nu numai că mi-a distrus mijloacele de trai, ci m-a trimis într-un ciclu de depresie profundă, tristețe profundă și cele mai joase adâncimi ale autodezultului. În acest proces, am devenit un recluz. Azi am făcut un mare pas înainte pentru a îndrepta o greşeală din cauza căreia am suferit şi pe care am ţinut-o doar pentru mine vreme de cinci ani.

Celor care se întreabă de ce nu am continuat să lucrez în industrie asemenea colegelor mele le spun că motivul este faptul că am fost desfigurată cu brutalitate de procedura CoolSculpting, care a făcut opusul a ceea ce promitea. M-a lăsat permanent deformată, chiar şi după ce am trecut prin două proceduri de corecţie dureroase eşuate. Am rămas, aşa cum mă descrie presa, de nerecunoscut. „, a spus Linda Evanghelista.

Curajul Lindei Evanghelista de a povesti experiența a fost apreciat de fani și supermodele

Scriind în comentariile postării sale, membrii comunității de modă au arătat sprijin pentru Evangelista. „Ești și vei fi întotdeauna un supermodel”, a scris designerul de modă Jeremy Scott. Marc Jacobs, un alt designer, a spus: „Te iubesc dragă Linda”. Editorul Vogue-ului britanic, Edward Enninful, a făcut ecou sentimentelor spunând: „Întotdeauna curajoasă și inspirațională”.

Naomi Campbell a scris: „Te aplaud pentru curajul și forța ta de a-ți împărtăși experiența și de a nu mai fi ținută ostatică de ea. Nu-mi pot imagina durerea prin care ai trecut mental în ultimii 5 ani.

Linda Evanghelista este convinsă că medicii au făcut o greșeală de neiertat și a recunoscut că îi va da în judecată deoarece i-au distrus imaginea. „Cu acest proces, îmi fac publică povestea şi fac încă un pas în dorinţa de a mă elibera de ruşine. M-am săturat să trăiesc aşa. Vreau să pot merge cu capul sus, deşi nu mai arăt… ca mine însămi.„,a continuat Linda Evanghelista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: