Redactia.ro
Home » Știri » Suplimentul natural care reduce tensiunea arterială și combate colesterolul rău

Suplimentul natural care reduce tensiunea arterială și combate colesterolul rău

supliment natural

Din ce în ce mai multe persoane se confruntă cu probleme de sănătate care au la bază hipertensiunea. Stilul de viață dezordonat, mâncarea nesănătoasă, stresul excesiv, toate sunt elemente care contribuie la creșterea valorii normale a tensiunii. Iată o modalitate simplă și naturală de a menține sub control tensiunea.

Suplimentul natural care reduce tensiunea și combate colesterolul

Resveratrolul este un supliment cu proprietăți benefice semnificative pentru sănătate, considerat uneori a fi un elixir magic pentru organism. Printre multiplele sale beneficii, se poate menționa capacitatea de a reduce tensiunea arterială și nivelul de colesterol în sânge.

Mulți oameni recurg la suplimente cu diverse vitamine și nutrienți, însă nu cunoasc beneficiile resveratrolului. Acest supliment natural poate ajuta la rezolvarea unei varietăți de probleme și afecțiuni, care de obicei sunt tratate cu medicamente multiple. Prin urmare, resveratrolul poate fi o alternativă naturală pe care merită să o luați în considerare.

Resveratrolul este un compus natural prezent în câteva plante și fructe cu culoare închisă, cum ar fi strugurii, zmeura și afinele. Studiile realizate de specialiști au demonstrat că acest compus poate avea efecte benefice semnificative asupra sănătății, în special în cazul femeilor care doresc să țină la distanță semnele trecerii timpului. El este eficient în încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii.

În plus, resveratrolul poate avea un impact pozitiv asupra tensiunii arteriale, deoarece are capacitatea de a o reduce semnificativ. Resveratrolul este recomandat și în cazul persoanelor care se confruntă cu probleme de glicemie sau care au niveluri ridicate de glucoză în sânge. Acest supliment are capacitatea de a regla nivelul de insulină prezent în sânge.

Valorile tensiunii arteriale normale în funcție de vârstă

Clasificarea valorilor normale ale tensiunii arteriale depinde de vârsta persoanei căreia i se măsoară tensiunea. Pentru măsurarea corectă a tensiunii arteriale cu un tensiometru electronic, trebuie să se obțină valori cuprinse între 90 și 120 pentru presiunea sistolică și între 60 și 80 pentru presiunea diastolică. Atunci când vorbim despre tensiunea copiilor, valorile înregistrate vor fi mai mici decât cele menționate anterior. Concret, valorile presiunii sistolice pot fi cuprinse între 70 și 140, în timp ce presiunea diastolică se poate încadra între 50 și 80.

În rândul adulților tensiunea variază în jurul valorii de 120/80 mm Hg. Tot ceea ce depășește 140/90 mm Hg poate fi un semnal al hipertensiunii arteriale, iar supravegherea medicului va fi necesară pentru că hipertensiunea poate provoca grave probleme de sănătate pe termen lung.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: