Redactia.ro
Home » Sport » Suporterii români se întorc pe stadion la meciurile naționalei de fotbal. Care este programul anunțat de FRF

Suporterii români se întorc pe stadion la meciurile naționalei de fotbal. Care este programul anunțat de FRF

Suporterii români se întorc pe stadion la meciurile naționalei de fotbal

Suporterii români se întorc pe stadion la meciurile naționalei de fotbal. Spectatorii și suporterii români au primit cea mai bună veste din ultimele zile. Aceștia se pot întoarce pe stadion și pot participa la meciurile naționalei de fotbal după eliminarea restricțiilor anti-COVID19.

Suporterii români se întorc pe stadion la meciurile naționalei de fotbal. Care este programul anunțat de FRF

Conform programului anunțat de Federația Română de Fotbal, naționala va juca vineri, pe 25 martie, de la ora 20.15. cu Grecia. Va fi o partidă amicală care se va disputa pe stadionul Steaua. După doi ani de restricții, suporterii și spectatorii se pot întoarce pe teren. „Partida aduce revenirea fanilor tricolori pe stadion, după ce România a încheiat 2021 cu tribunele goale și în contextul în care, începând din martie, au fost eliminate restricțiile privind accesul spectatorilor la evenimente sportive”, anunță FRF.

De asemenea, tot pe 25 martie, U21 va juca cu Finlanda U21 tot într-o partidă de pregătire. Evenimentul va avea o premieră, fiind primul meci disputat de o echipă națională de fotbal a României pe stadionul Arcul de Triumf din Capitală. Joi, pe 24 martie, România U21 va întâlni Norvegia pe stadionul Ilie Oană din Ploiești. În noiembrie 2021, a fost posibilă prezența suporterilor pe stadioane doar pentru cei vaccinați. Stadioanele s-au redeschis doar pentru persoanele vaccinate cu schema completă sau pentru cele, în ultimele șase luni, au trecut prin boală. Suporterii nu au mai avut acces în arene.

Stadioanele au fost interzise spectatorilor

La mai bine de doi ani de când stadioanele au fost interzise spectatorilor, suporterii echipelor de fotbal din România pot participa fizic la meciurile lor. Pe 8 martie 2020, după ce în România fuseseră confirmare 13 cazuri de COVID-19, Raed Arafat făcea un anunț șocant: „Da, meciurile de fotbal se joacă fără spectatori! (…) Poate va produce disconfort pentru unele persoane sau cluburi, dar am avut o discuție amplă. Sunt măsuri necesare. Sperăm să avem înțelegerea tuturor”.

Deoarece au fost ridicate restricțiile de acces la evenimentele sportive, la stadion nu mai este necesară prezentarea certificatului digital COVID. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, se face pa baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: