Redactia.ro
Home » Știri » Surorile gemene care au uimit o lume întreagă: fac totul împreună și sunt logodite cu același bărbat

Surorile gemene care au uimit o lume întreagă: fac totul împreună și sunt logodite cu același bărbat

surori gemene

Situația gemenelor Anna și Lucy DeCinque este una care a uimit o lume întreagă. Cele două femei fac totul împreună și sunt de nedespărțit. Mai mult decât atât, plănuiesc să se căsătorească cu același bărbat și să devină mame. Deși primesc critici din partea celor din jur, cele două nu ar renunța niciodată la stilul de viață pe care îl au și se declară foarte fericite și împlinite.

Surorile fac totul împreună și sunt logodite cu același bărbat

Surorile gemene din reality-show-ul „Surori extreme”, difuzat de TLC, împart aproape totul, inclusiv logodna cu același bărbat, pe nume Ben Byrne, care le-a cerut în căsătorie după 11 ani de relație. Conform surorilor, emisiunea le-a făcut să conștientizeze și mai mult faptul că doresc să trăiască în acest mod până la adânci bătrâneți.

În cadrul sezonului 2 al reality-show-ului „Surori extreme”, gemenele DeCinque discută despre planurile lor de a rămâne însărcinate în același timp. Deși stilul lor de viață a stârnit critici din partea telespectatorilor, cele două femei afirmă că nu regretă alegerea lor și că trăiesc în prezent cea mai mare bucurie a vieții. Au alături un logodnic care le iubește nespus și care nu face niciodată discriminare între ele. Întotdeauna iau cina în formulă de trei, iar afecțiunea este distribuită în mod egal.

„Mereu ne-a tratat în mod egal. Niciodată nu ne separă și nu vrea să ne scoată în oraș separat”, au spus gemenele, adăugând că dacă logodnicul lor o sărută pe una dintre surori, imediat o sărută și pe cealaltă pentru a nu se simți marginalizată.

Cei trei intenționează să devină părinți

Momentan, planul celor trei de a deveni în mod oficial soț și soție trebuie să mai aștepte pentru că, la ora actuală, în Australia nu este legal să fii căsătorit cu mai multe persoane în același timp. Cu toate acestea, impedimentele legale nu-i împiedică să se gândescă la cum ar arăta viața lor de familie. Surorile intenționează să rămână însărcinate în același timp pentru a împărtăși și această bucurie!

„Ne simțim ca și când am fi aceeași persoană. Nu putem sta separat niciodată și nu am alege niciodată să stăm separat. Așa vrem să ne trăim viața. Vrem să îmbătrânim împreună, să murim împreună”, au declarat acestea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: