Redactia.ro
Home » Monden » Surpriză de proporții la Eurovision 2023! Kate Middleton, apariție uluitoare în marea finală VIDEO

Surpriză de proporții la Eurovision 2023! Kate Middleton, apariție uluitoare în marea finală VIDEO

GALERIE FOTO (2) Kate Middleton, apariție de senzație la Eurovision 2023

Una dintre cele mai mari surprize de anul acesta la Eurovision 2023 a fost apariția senzațională a prințesei de Wales. Deși nu a fost prezentă fizic, Kate Middleton a uimit pe toată lumea cu videoclipul pe care l-a realizat. Soția prințului William a făcut senzație și a fost aplaudată la scenă deschisă.

Kate Middleton a cântat în deschiderea finalei Eurovision 2023

În deschiderea Marii Finale a Eurovision Song Contest 2023, Prințesa de Wales a surprins spectatorii prin apariția sa într-un videoclip pre-înregistrat. În secvență, Kate a interpretat o piesă instrumentală la pian, înregistrată în Crimson Drawing Room din Castelul Windsor la începutul acestei luni.

Îmbrăcată într-o rochie de culoare albastru-regal, imaculată, cu un umăr gol și părul despletit, ea a cântat în fața unor candelabre strălucitoare și oglinzi aurii. Piesa muzicală a fost creată special pentru ea de Joe Price și Kojo Samuel, iar în videoclip apare și Orchestra Kalush, câștigătoarea Eurovision de anul trecut.

Kate Middleton a cântat la Eurovision
Kate Middleton a cântat la Eurovision

Această apariție a Prințesei Kate a fost foarte apreciată de fani, iar interpretarea sa la pian a fost lăudată pentru talentul și grația sa. De asemenea, prezența Orchestrei Kalush a adus un plus de strălucire înregistrării, iar mulți au apreciat modul în care videoclipul a reușit să aducă împreună elemente de tradiție și modernitate.

Apariția surpriză a Orchestrei Kalush

În filmul de deschidere al Eurovision, s-a prezentat Orchestra Kalush cântând melodia câștigătoare din ediția trecută a concursului, interpretată de Ștefania, la stația de metrou Maidan Nezalezhnosti din Kiev. În ceea ce privește participarea Marii Britanii, Mae Muller nu a reușit să egaleze succesul obținut de Sam Ryder în anul precedent, clasându-se pe locul 25 din 26. Victoria obținută de Suedia în competiție înseamnă că acesta va găzdui evenimentul anul viitor.

Prințesa Kate, care a studiat pianul și teoria muzicală, l-a acimpaniat anterior pe starul pop Tom Walker la pian în timp ce acesta a interpretat melodia sa de Crăciun, intitulată For Those Who Can’t Be Here, în timpul unui concert de colinde organizat în 2021 la Westminster Abbey.

Concertul, difuzat pe canalul ITV în ajunul Crăciunului, a fost o modalitate de a aduce un omagiu muncii oamenilor „inspiraționali” care și-au dedicat timpul și eforturile pentru a servi comunitățile în timpul pandemiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: