Redactia.ro
Home » Știri » Surpriza LIDL pentru toți clienții! Apar la raft produsele iubite de toată lume

Surpriza LIDL pentru toți clienții! Apar la raft produsele iubite de toată lume

Lidl, cunoscutul lanț de supermarketuri, vine cu o ofertă atrăgătoare pentru clienții săi începând de joi, 18 aprilie 2024. Catalogul recent publicat dezvăluie o serie de reduceri semnificative la produsele pe care toți românii le adoră, promițând adevărate chilipiruri ce vor atrage mulțimile.

Lidl își continuă tradiția de a oferi produse de calitate la prețuri reduse, caracteristică apreciată de consumatorii români. De această dată, retailerul a anunțat reduceri de până la 30% la o gamă variată de produse, de la carnea de curcan și pui, până la mezeluri și chiar băuturi răcoritoare, toate disponibile în stoc limitat. Aceste oferte sunt oportunități excelente pentru clienți să facă economii substanțiale la cumpărături, în timp ce se bucură de produse de înaltă calitate.

Produsele iubite de români revin pe rafturile de la Lidl

Printre cele mai atractive produse aflate la reducere se numără pulpa întreagă de curcan, oferită la un preț de doar 2,19 lei per 100 de grame, și pulpele superioare de pui dezosate și fără piele, disponibile la 2,29 lei per 100 de grame. Aceste prețuri sunt cu 2,29% mai mici față de cele obișnuite, ceea ce le face o opțiune ideală pentru cei care planifică un grătar.

Aripioarele de pui secționate fără vârfuri sunt, de asemenea, la un preț redus semnificativ, costând doar 1,59 lei per 100 de grame. Aceste oferte sunt limitate, așa că clienții sunt sfătuiți să profite cât mai repede de ele.

Sectorul de mezeluri prezintă, de asemenea, oferte tentante. Pieptul de pui feliat de la Dulano este disponibil la un preț redus cu 20%, costând acum doar 7,99 lei. Baconul de porc feliat și afumat poate fi achiziționat pentru 8,39 lei, reprezentând o reducere de 35% față de prețul inițial de 12,99 lei.

Pentru iubitorii de băuturi răcoritoare, Ayranul de la Pilos este o altă ofertă atractivă, prețul fiind scăzut cu 33% la doar 1,99 lei. Lista de reduceri include și dulciuri, printre care halva Feleacul, acum la un preț de numai 4,79 lei.

Impactul economic și social

Aceste reduceri nu doar că favorizează economiile personale ale clienților, dar contribuie și la dinamizarea economiei locale, stimulând cererea de produse alimentare și atrăgând un flux mai mare de cumpărători în magazinele Lidl. De asemenea, campaniile de acest tip îmbunătățesc accesul la produse de calitate, influențând pozitiv stilul de viață și alimentația consumatorilor.

Oferta Lidl de joi, 18 aprilie 2024, reprezintă o oportunitate excelentă pentru toți cei care doresc să beneficieze de produse de calitate la prețuri reduse. Cu un stoc limitat și reduceri semnificative, se așteaptă ca produsele să fie vândute rapid, așadar clienții sunt sfătuiți să ajungă din timp la magazine pentru a profita de aceste oferte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: