Redactia.ro
Home » Știri » Surpriză mare pentru doi tineri din Botoșani, care au mers să se căsătorească. Ce li s-a întâmplat la primărie

Surpriză mare pentru doi tineri din Botoșani, care au mers să se căsătorească. Ce li s-a întâmplat la primărie

Surpriză mare pentru doi tineri din Botoșani, care au mers să se căsătorească. Ce li s-a întâmplat la primărie

Doi tineri îndrăgostiți din Botoșani au mers să se căsătorească, doar că la primărie au avut parte de o surpriză de proporții. Iată despre ce este vorba.

Surpriză mare pentru doi tineri îndrăgostiți din Botoșani, care au mers să se căsătorească. Ce li s-a întâmplat la primărie

Și s-au dus la primărie să declare căsătorie… Toate bune și frumoase pentru acești doi tineri îndrăgostiți din județul Botoșani care au mers să își oficializeze relația și să își ia actele care atestă că sunt soț și soție. Toate bune și frumoase, până la primărie.

Când au ajuns astăzi acolo, cuplul și-a dat seama că ceva lipsește. Mai exact, că cineva lipsește. Nici ofițerul de stare civilă și nici primarul nu erau acolo și nici urmă de ei, așa că sarcina a fost preluată de secretarul primăriei.

Cei doi tineri au fost nevoiți să mai aștepte 20 de minute ca să fie totul pus la punct. Secretarul, însă, nefiind familiarizat cu acest rol, a fost cam stângaci și cam sec și nici măcar nu și-ar fi exprimat felicitările la final, conform presei locale.

Când a aflat de cele întâmplate, primarul comunei Ungureni ar fi fost foarte afectat și și-a exprimat regretul că nu se afla acolo pentru a-i căsători pe tineri.

„Băiatul care era la Starea Civilă a plecat la Botoșani și a omis să-i spună dlui secretar. Noi procedăm conform legii, iar actele se fac în aceeași zi, deci nu se fac mai înainte. Și au mai așteptat 20 de minute până s-au făcut actele. Noi le facem, că poate se răzgândesc. Eu, de obicei, mai oficiam sâmbăta sau duminica și le spuneam la oameni să mă sune înainte ca să pot face actele cu o jumătate de oră, o oră înainte”, a transmis Ilie Iavanche, primarul comunei Ungureni, conform botosaneanul.ro.

Până la urmă, ziua a fost memorabilă, chiar dacă poate că cei doi au plecat puțin supărați că nu s-a desfășurat totul chiar ca la carte.

Surpriză mare pentru doi tineri din Botoșani, care au mers să se căsătorească. Ce li s-a întâmplat la primărie
Foto: Youtube /
Botoșăneanul TV (capturi video, colaj Redacția)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: