Redactia.ro
Home » ADEVARUL » Surpriza neplăcută pe care o femeie a avut-o la duș

Surpriza neplăcută pe care o femeie a avut-o la duș

duș

A vrut să facă duș dimineața, însă a avut parte de o surpriză pe care n-o va uita prea curând. Femeia a povestit cu lux de amănunte tot ce i s-a întâmplat, iar internauții i-au împărtășit indignarea. Ce i se întâmplase femeii? Și ce a făcut-o să alerteze de urgență autoritățile competente!

A vrut să facă duș, dar a avut parte de-o surpriză neplăcută

O femeie a postat pe rețelele de socializare ce i s-a întâmplat într-o dimineață, când a vrut să facă duș. Tânără a mărturisit că a dat drumul la apă și a avut un șoc! Pe țeavă a început să curgă o apă închisă la culoare și urât mirositoare.

Lichidul avea un miros insuportabil, iar în scurt timp, în cadă, s-a acumulat un mâl gros, dens. Femeii nu i-a venit să creadă că se întâmpla asta, mai ales că de-abia schimbase toată rețeaua de apă din casă, pentru care scosese din buzunar o sumă deloc modestă. Acum, femeia își vrea banii înapoi! “A mai curs apa colorată la robinet, în special după ce au făcut reparații la țevile din zonă, dar așa ceva nu mi s-a mai întâmplat niciodată! E inadmisibil!“, a spus ea.

Internauții au sfătuit-o să facă plângere

Femeia s-a plâns de condițiile oferite de firma care îi asigură apa curentă, iar internauții au sfătuit-o să facă plângere. Ceea ce a și făcut! Tânără a anunțat condițiile insalubre, iar o echipă de specialiști s-a prezentat la ea acasă. După câteva investigații s-a aflat că de vină ar fi o țeavă spartă, care s-a reversat într-o alta. Din fericire, situația nefericită a fost rezolvată, iar femeia s-a putut bucura din nou de apă curată la robinet.

Citește și Câte clase a făcut Vulpița? Infidela se laudă pe Facebook cu „performanțele” sale

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini