Redactia.ro
Home » TV » Surpriză pentru fanii lui Pepe! Artistul și-a petrecut sărbătorile cu Oana Roman

Surpriză pentru fanii lui Pepe! Artistul și-a petrecut sărbătorile cu Oana Roman

Anul 2020 a fost unul dificil atât pentru Pepe, cât și pentru Oana Roman. Oana Roman și Marius Elisei și-au anunțat divorțul într-un mod cu totul neașteptat. Astfel, deși trece printr-o perioadă dificilă, Oana Roman îl are aproape pe Pepe, „fratele pentru care s-a rugat la Dumnezeu.

 

Pepe și-a petrecut sărbătorile cu Oana Roman

Pepe și Oana Roman se înțeleg mai bine ca niciodată, mai ales în ultima perioadă, având în vedere perioada dificilă prin care trec amândoi. Astfel, cei doi au ales să petreacă Sărbătorile împreună, după cum a mărturisit Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV.

„Pe lângă mama și Iza și tata, care chiar dacă nu ne-am văzut, m-a sunat și am vorbit cu el, după ei, eu am o a doua familie după cum bine știți și această a doua familie, de sărbătorile astea mi-a arătat tot ce trebuia. Adică au fost acolo lângă mine, am fost cu ei de Crăciun.

Iza și cu fetele, cu Maria și cu Rosa, au făcut spectacol, au cântat, au aplaudat, am fost în familie cu toții și a fost absolut minunat. Sunt 20 de ani de când ei sunt ca și familia mea, iar Pepe este fratele pe care eu mi l-am dorit și pentru care m-am rugat la Dumnezeu”, a zis Oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman nu are o stare tocmai bună după anunțul separării de Marius Elisei. Vedeta a mărturisit și care este starea de spirit pe care o are acum, la scurt timp după anunțul divorțului.

„Norocul meu pe lumea asta este că eu nu sunt singură. Nu sunt singură pe lume deloc și de sărbătorile astea am înțeles încă o dată cât de important este să ai oameni în jurul tău, care să te iubească, care să fie lângă tine, care să te primească, care să facă zid în jurul tău, să te susțină și să te facă să te simți protejat și în siguranță. Este foarte, foarte important”, a declarat Oana Roman.

 

Pepe, declarații după divorțul de Raluca Pastramă

Pepe trece printr-o situație la fel de dificilă ca cea a Oanei Roman. Artistul a fost invitat în platoul emisiunii “La Măruță” de la PRO TV, acolo unde a făcut declarații despre divorț.

,,Sunt schimbări majore în viața mea, dar trebuie să vedem întotdeauna partea frumoasă, partea plină a paharului și lucrurile în momentul de față vă garantez că sunt așa cum le-am prezentat în primul filmuleț”, a mărturisit Pepe.

Întrebat dacă divorțul a fost finalizat, cântărețul a declarat că situația dintre el și fosta parteneră este ,, o variantă amiabilă”.

Pepe a precizat că preocuparea lor în acest moment este legată de creșterea celor două fetițe pe care le au împreună, Maria și Rosa Alexandra.

“Fetele sunt și la mine și la Raluca pentru că așa e normal. Suntem amândoi părinți și nu trebuie să fie privat copilul nici de mamă, nici de tată. Deciziile se iau de comun acord. (…) Eu am insistat să vorbesc cu Raluca și am reușit. Cred că și ea și-a dorit același lucru. Lăsând influențele din alte părți indiferent că e vorba despre familie, avocați, orice..Noi am stat de vorbă și am înțeles niște lucruri, Adică nu mă mai poate surprinde ceva în momentul de față. Dacă m-au surprins niște lucruri acum o perioadă de timp și am avut niște discuții nu au fost escapedele despre care s-a vorbit. Dar trecând peste toate nu mă mai poate surprinde nimic în momentul de față”, a mai spus Pepe.

 

 

 

 

 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: