Redactia.ro
Home » Monden » Surpriză uriașă pentru fani: Cine sunt noii bucătari de la „Chefi la cuțite”

Surpriză uriașă pentru fani: Cine sunt noii bucătari de la „Chefi la cuțite”

Chefi la cuțite 2024.

Anul 2023 a fost un an plin de surprize în media românească, iar una dintre cele mai notabile a fost plecarea celor trei cunoscuți bucătari și jurați de la „Chefi la Cuțite” – Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Plecarea lor a fost anunțată în timpul difuzării sezonului 12 al emisiunii, aducând o surpriză uriașă și dezamăgire fanilor show-ului culinar de pe Antena 1.

Scandalul plecării celor trei Chefi

În luna octombrie, Antena 1 a emis un comunicat șocant prin care anunța că cei trei jurați nu vor mai face parte din echipă din cauza oboselii accentuate acumulate de aceștia. Decizia a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât comunicatul menționa că aceștia au refuzat să filmeze pentru al 13-lea sezon, chiar cu o lună înainte de începerea filmărilor. „Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătirilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei,” declara Mihai Ioniță, CEO Antena Group.

Vestea plecării celor trei Chefi a stârnit o revoltă în rândul fanilor, mulți dintre aceștia anunțând că nu vor mai urmări emisiunea fără trio-ul carismatic. Cu toate acestea, producția a trebuit să meargă înainte, iar echipa de producție condusă de Mona Segall a început căutarea noilor bucătari care să preia locurile lăsate goale.

După două luni de anticipare și speculații, Antena 1 a făcut public anunțul așteptat privind noii bucătari de la „Chefi la Cuțite”. Cu toate că numele acestora nu au fost dezvăluite încă, promovarea făcută pe pagina de Facebook a emisiunii a generat un adevărat buzz, având peste 1.000 de vizualizări și 241 de comentarii în primele momente de la publicare.

Chefi la cuțite 2024.
Sursa foto – Arhivă

Ce drumuri au ales foștii protagoniști ai emisiunii „Chefi la cuțite”

Pe lângă faptul că Antena 1 a intentat acțiuni în instanță împotriva celor trei foști jurați pentru a-i determina să revină în platoul emisiunii, fanii au fost lăsați în întuneric cu privire la motivele exacte ale plecării și perspectivele lor viitoare. Florin Dumitrescu a fost cel care a oferit o mică lumină în acest sens, anunțând pe rețelele de socializare că ar putea începe un nou proiect alături de Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, însă fără a oferi detalii suplimentare.

Rămâne de văzut cine sunt noii bucătari ce vor umple locurile celor trei Chefi carismatici și cum vor evolua lucrurile pentru Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea în urma schimbărilor bruște din lumea televiziunii. Fanii rămân cu ochii pe noutăți și așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va continua una dintre emisiunile lor preferate, „Chefi la Cuțite”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: