Redactia.ro
Home » Monden » Survivor 2 aprilie 2024 | S-a aflat cine este eliminatul săptămânii. Faimoșii vor primi o nouă lovitură

Survivor 2 aprilie 2024 | S-a aflat cine este eliminatul săptămânii. Faimoșii vor primi o nouă lovitură

Săptămâna abia a început în Republica Dominicană, iar concurenții au făcut tot posibilul pentru a atrage norocul de partea lor. Totuși, se pare că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru Faimoși, iar o greșeală la prima vedere minoră îi va costa scump.

Nu mai este niciun secret faptul că au rămas în competiție cei mai buni dintre cei mai buni, tocmai de aceea uneori poate fi destul de greu să fie ales cel care va fi eliminat. Din păcate, Faimoșii vor avea nevoie să pună în balanță în această săptămână calitățile fiecărui concurent și numărul de puncte aduse.

Cine va fi eliminat în această săptămână la Survivor

Întrebarea care se află în acest moment pe buzele tuturor face referire la cel care va pleca acasă în această săptămână de la Survivor. Ei bine, Viperele Vesele au stricat din nou distracția celor de la Pro TV și au informat pe toată lumea că echipa Faimoșilor va fi cea care va pierde un om. Mai cu seamă, jocul de imunitate va fi câștigat de Războinici, cu scorul de 10-3, o diferență pe care nu au mai obținut-o de foarte multă vreme.

Ulterior, așa cum era de așteptat, se va juca jocul pentru imunitatea personală, acesta fiind câștigat de Ștefania Stanilă, o concurentă puternică ce a demonstrat de-a lungul timpului că locul ei este la Survivor. Din păcate, odată cu imunitatea personală, concurenta va avea de nominalizat unul dintre colegii săi care să intre în lupta pentru ultima șansă, alegerea ei fiind nimeni altul de cât Andrei Ciobanu.

Surpriza producătorilor de la Pro TV

De asemenea, tribul Faimoșilor o vor vota pe Ana Pal pentru eliminare. În lupta dintre Ana și Andrei, bărbatul va pierde și va fi eliminat, însă nu pentru mult timp, deoarece producătorii Pro TV au un alt plan cu acesta. Andrei Ciobanu se va întoarce în echipa Războinicilor, șocându-i pe toți ceilalți concurenți.

„Jocul de marți, jocul de recompensă, va fi câștigat de Războinici, la ștafetă, cu scorul de 10-9. Jocul de imunitate va fi câștigat de Războinici cu scorul de 10-3. Colanul de imunitate va fi câștigat de Ștefania Stanilă. În Consiliu, echipa Faimoșilor o va nominaliza pe ana Pal și Ștefania îl va nominaliza pe Andrei Ciobanu.

Duelul va fi câștigat de Ana Pal și Andrei Ciobanu va fi eliminat, urmând să revină, la primul joc, în echipa Războinicilor, din motive doar de producție înțelese. Al doilea joc de recompensă (o masă all-inclusive), joc care se va difuza joi, va fi câștigat de echipa Faimoșilor, cu scorul de 7-5”, au transmis în urmă cu puțin timp Viperele Vesele pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: