Redactia.ro
Home » Homepage » Survivor România 2020. Războinicii au avut parte de un moment șocant în miez de noapte

Survivor România 2020. Războinicii au avut parte de un moment șocant în miez de noapte

GALERIE FOTO (3) Survivor România 2020. Războnicii au avut parte de un moment șocant în miez de noapte

Războinicii au avut parte de un moment șocant în miez de noapte. Fiind obosiți, concurenții încercau să se odihnească, dar un musafir nepoftit și-a făcut apariția. Un șarpe, se plimba pe perete, chiar deasupra capetelor Războinicilor.

Survivor România 2020. Războinicii au avut parte de un moment șocant în miez de noapte

Survivor România este o adevărată provocare pentru concurenți. Înveliți în păture, războinicii nu au observat, din fericire, că un șarpe se plimba chiar deasupra capetelor lor, informează Cancan.ro. Cu siguranță aceștia s-ar fi panicat și ar fi fugit.

Deși mulți dintre ei nu se așteptau să le fie atât de greu, provocările sunt foarte mari și periculoase. Cristina Șișcanu, eliminată din concurs a declarat că i-a fost foarte greu și că a rămas cu un gust amar în urma experienței.

Am rămas cu un gust dulce-picant-amar! Dulce… pentru că a fost o experiență unică, memorabilă prin prisma comuniunii cu natura. Acum nu mai am nicio frică legată de insecte, de rozătoare sau alte vietăți, nu m-ar mai incomoda ploaia dacă m-ar uda… este incredibilă puterea de adaptare a organismului uman!, a declarat Cristina.

Ruby a fost eliminată de la Survivor România

După ce Cristina Șișcanu a plecat din competiție, a venit rândul lui Ruby să facă același lucru. Imediat după eliminare, cântăreața a transmis un mesaj, în care susține că această decizie s-a dovedit a fi una foarte bună pentru ea, căci a avut momente cumplite în cadrul show-ului. De asemenea, artista a spus că e mai bine pentru membrii echipei ca Elena să rămână în competiție.

Sincer, într-un fel mă așteptam. Este cel mai corect față de echipă. Sunt convinsă că cei de acasă preferă să mă vadă cântând și lansând piese noi. Au fost zile grele, pentru mine în special. Eu cu sportul suntem… nu am nicio treabă. Este bine pentru echipă să rămână Elena.

Mă întorc la treaba mea și cu siguranță o să vă duc dorul după ce o să am stomacul plin”, a spus Ruby.

Survivor, reality- show-ul difuzat pe postul de televiziune Kanal D este versiunea românească a producției internaționale, care poartă același nume.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: