Redactia.ro
Home » Știri » Survivor România 2022. Prima eliminare din echipa Faimoșilor: Xonia a izbucnit în lacrimi la aflarea veștii

Survivor România 2022. Prima eliminare din echipa Faimoșilor: Xonia a izbucnit în lacrimi la aflarea veștii

GALERIE FOTO (2)

Este prima eliminare la Survivor România 2022. Primul concurent eliminat la Survivor România 2022 este Xonia din Echipa Faimoșilor. Vestea a fost primită cu lacrimi în ochi de artistă.

Pe lângă Xonia, au mai fost în pericol să plece acasă din competiție după Consiliu de Eliminare și Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu, în urma voturilor din echipa Faimoșilor.

Survivor România 2022. Prima eliminare din echipa Faimoșilor: Xonia a izbucnit în lacrimi la aflarea veștii

“Îmi iau la revedere? Nu cred!”, a spus Xonia cu lacrimi în ochi la auzul veștii.

“Xonia, ai arătat că poți să-ți ajuți echipa, că vrei! Ai intrat în acest consiliu de eliminare cu un zâmbet. Pentru toate acestea îți spun: Rămas-bun și succes în toate proiectele tale. Ai arătat că ești o supraviețuitoare chiar dacă tu părăsești prima competiția”, a fost mesajul lui Daniel Pavel pentru Faimoasa Xonia, după ce s-a aflat cine este primul concurent eliminat de la Survivor 2022.

Cu toate acestea, Xonia este al doilea concurent care părăsește Survivor România 2022. Primul concurent care a părăsit competiția din Jungla Dominicană a fost Liviu Mihalca din echipa Războinicilor. Acesta s-a retras de la Survivor România 2022 chiar la începutul ediției de marți.

Războinicul Liviu Mihalca s-a retras din competiție

“Consider că pentru mine și pentru toată lumea sănătatea fizică și psihică e primordială și consideră că în echipa asta noi ne-am format ca un pumn. Dacă un deget se rupe, trebuie pansat. Consider că acel deget am fost eu și cel mai bun pansament pentru mine ar fi înlocuirea mea sau părăsirea concursului pentru că de când am ajuns aici nu mă pot numi cel mai bun supraviețuitor. Există aici persoane mult mai competitive decât mine, cum ar fi chiar faimoșii pentru că ei au supraviețuit în condiții mult mai grele decât noi.

Îmi e frică să mai intru pe traseu din anumite motive. Consider că în starea mea nu o să reușesc să fiu prea energic, nu reușesc să mă acomodez și nu vreau să îi trag în jos și pe colegii mei, vreau să îi susțin și poate că în locul meu cineva merită mai mult să fie aici”, a spus Liviu Mihalca înainte de a părăsi Survivor România 2022.

Faimoșii și Războinici s-au confruntat pentru prima dată în cadrul unui joc de imunitate. Au învins cu 10 la 6 Războinicii, care se vor bucura de provizii și își vor păstra echipa intactă.
Traseul pentru jocul de imunitate le-a dat emoții mari concurenților Survivor România 2022. Atât Faimoșii, cât și Războinicii au avut parte de un traseu mixt. Au avut de parcurs un tobogan cu apă, să înoate într-un bazin, apoi să treacă peste un pod înalt. La final, au trebuie să dărâme, cu ajutorul unor săculeți plini cu nisip, 9 piese așezate sub forma unor turnuri.

După înfrângere, Faimoșii au avut parte de o nouă provocare. Este vorba de cea pentru imunitatea individual, câștigată de Emil Rengle și Elena Chiriac. Cei doi Faimoși au stat cel mai mult timp sprijiniți pe doi pari, fără a se ajuta de mâini.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: