Redactia.ro
Home » Monden » Tallulah Willis, fiica lui Bruce Willis, diagnosticată cu autism: „Mi-a schimbat viața”

Tallulah Willis, fiica lui Bruce Willis, diagnosticată cu autism: „Mi-a schimbat viața”

Tallulah Willis, fiica lui Bruce Willis, diagnosticată cu autism. Iată detaliile!

Tallulah Willis, fiica lui Bruce Willis, diagnosticată cu autism

Tallulah Willis, una dintre fiicele lui Demi Moore și Bruce Willis, a împărtășit recent că i-a fost pus diagnosticul de autism, o revelație care i-a marcat profund existența.

Tallulah a fost deschisă în discuțiile despre provocările sale de sănătate mentală, inclusiv lupta împotriva anorexiei, despre care a vorbit deschis, împărtășind chiar și fotografii care documentează progresul său. În plus față de această luptă, ea s-a confruntat și cu depresia și ADHD. În iunie 2022, într-un centru de tratament din Texas, i-a fost diagnosticată o tulburare de personalitate borderline.

„De fapt, aceasta este prima dată când îmi împărtășesc în mod public diagnosticul. Am aflat în această vară și mi-a schimbat viața.”

În paralel, Bruce Willis a fost diagnosticat anul trecut cu demență frontotemporală, o afecțiune neurodegenerativă care i-a deteriorat semnificativ calitatea vieții și l-a determinat să se retragă definitiv din cariera de actor. Inițial, în 2022, fusese diagnosticat cu afazie.

Tallulah: „Creierul meu adolescent s-a torturat”

Tallulah a mărturisit că a interpretat greșit distanțarea tatălui său ca pe un semn al indiferenței acestuia față de ea, o interpretare care s-a dovedit a fi o eroare de judecată alimentată de insecuritățile adolescenței.

„Avusese doi copii cu mama mea vitregă, Emma Heming Willis, și am crezut că și-a pierdut interesul pentru mine. Deși acest lucru nu ar fi putut fi mai departe de adevăr, creierul meu adolescent s-a torturat cu niște calcule greșite: nu sunt suficient de frumoasă pentru mama mea, nu sunt suficient de interesantă pentru tatăl meu”.  

Bruce Willis are trei fiice cu Demi Moore: Tallulah, Scout și Rumer, și alte două cu soția sa actuală, Emma Heming: Mabel și Evelyn. În aceste momente dificile, întreaga familie îi oferă sprijinul necondiționat în lupta sa cu boala.

 

Sursa foto: Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: