Redactia.ro
Home » Monden » Vești proaste pentru fanii lui Bruce Willis. Care este, în realitate, starea de sănătate a vedetei: «E greu să trăiești cu demență»

Vești proaste pentru fanii lui Bruce Willis. Care este, în realitate, starea de sănătate a vedetei: «E greu să trăiești cu demență»

bruce willis

Clipe delicate pentru întreaga familie a lui Bruce Willis. Fanii actorului au primit o veste proastă din partea soției acestuia, Emma Heming. Soția actorului a vorbit pentru prima oară public despre boala cumplită care îl macină pe celebrul actor, iar cuvintele pe care le-a folosit acestea sunt unele pur și simplu dureroase. Bruce Willis are rareori momente când este complet lucid și are nevoie de supraveghere în permanență.

Vești proaste pentru fanii lui Bruce Willis. Care este, în realitate, starea de sănătate a vedetei

Modelul Emma Heming Willis, căsătorită din 2009 cu starul din „Greu de Ucis” a oferit un interviu în care a vorbit despre boala cumplită cu care a fost diagnosticat actorul. În plus, ea a oferit detalii despre modul în care întreaga familie încearcă să facă față acestei situații dificile.

În urmă cu mai mult de un an, Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie, o boală care îi afectează vertiginos capacitățile cognitive. Soția lui Bruce Willis a dezvăluit că actorul are nevoie să fie supravegheat în permanență și este greu de știut dacă acesta este conștient de tot ce i se întâmplă, ținând cont că există și perioade de timp în care nu este complet lucid și nu are capacitate decizională.

 „Greu de știut…E greu să trăiești cu demență. Este greu atât pentru persoana diagnosticată, cât și pentru familia sa. Lucrurile nu stau altfel nici pentru Bruce, nici pentru mine sau pentru fetele noastre”, a declarat soția lui Bruce Willis.

Bruce Willis are nevoie să fie supravegheat în permanență

În cadrul Săptămânii Mondiale de Conştientizare asupra Demenţei Frontotemporale, Heming Willis a fost invitată la emisiunea Today” pentru a discuta despre boala cu care se confruntă soțul său. În timpul interviului, prezentatoarea emisiunii americane, Hoda Kotb, a întrebat-o pe soția actorului despre gradul de conștientizare al lui Willis cu privire la ceea ce i se întâmplă. Soția actorului a răspuns că este dificil de spus” dacă acesta conștientizează ce i se întâmplă.

Actorul Bruce Willis s-a retras din lumea cinematografiei în 2022, după ce a făcut public faptul că suferă de afazie, o tulburare de limbaj. Confirmarea diagnosticului de demență frontală temporală, care afectează lobul frontal al creierului și provoacă tulburări de comportament și de vorbire, a fost făcută în luna februarie a acelui an printr-un comunicat emis de familia sa pe platformele de socializare. De atunci, membrii familiei s-au ocupat de îngrijirea actorului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: