Redactia.ro
Home » Știri » Tânăr din Călan, de 19 ani, și-a bătut și aruncat iubita pe geam. Uluitor ce le-a spus prietenilor imediat după faptă

Tânăr din Călan, de 19 ani, și-a bătut și aruncat iubita pe geam. Uluitor ce le-a spus prietenilor imediat după faptă

Un caz revoltător a avut loc în orașul Călan, județul Hunedoara. Un tânăr de 19 azi și-a bătut iubita de 18 ani, iar mai apoi a aruncat-o de la etaj. Uluitor cum s-a lăudat prietenilor imediat după fapta groaznică.

Cazul din Călan a șocat o țară întreagă. După o ceartă în cuplu, un tânăr de 19 ani și-a bătut iubita, apoi a aruncat-o pe geam. Din fericire, tânăra, în vârstă de doar 18 ani, a supraviețuit după ce a căzut de la etaj. Dar a ajuns la spital cu multiple trumatisme.

Tânăr din Călan, de 19 ani, și-a bătut și aruncat iubita pe geam. Uluitor ce le-a spus prietenilor imediat după faptă

S-a întâmmplat în cursul zilei de sâmbătă. În jurul orei 18.00, Poliția Orașului Călan a fost sesizată cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan între doi concubini.

Tânărul si-ar fi agresat fizic iubita, în vârstă de 18 ani. Mai mult, în cele din urmă, a aruncat-o de la fereastra apartamentului, de la etajul 3.

Din primele informații, tânăra a supraviețuit și a fost preluată de un echipaj SMURD. A fost transportata la spitalul din municipiul Hunedoara pentru îngrijiri medicale.

“Prezumtivul autor al faptei, în vârstă de 19 ani, din Călan se află în momentul de față în custodia polițiștilor, fiind audiat cu privire la împrejurările comiterii faptei, urmând a se lua masurile legale.

Cercetările au fost preluate de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara,  în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor”, au arătat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, într-o informare de presă emisă seara trecută.

Ce le-a spus tânărul din Călan prietenilor imediat după faptă

După ce şi-a aruncat iubita pe geamul apartamentului situat la etajul trei al unui bloc din Călan, acesta s-a lăudat în faţa prietenilor şi le-a spus: „Am aruncat-o pe geam”.

Între timp, tânăra în vârstă de 18 ani a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara, fiind diagnosticată cu fractură de bazin, fractură de femur şi multimple traumatisme la nivelul capului şi membrelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: