Redactia.ro
Home » Știri » Tânăr dispărut după ce intrat în Lacul Morii. Scafandrii au început căutările

Tânăr dispărut după ce intrat în Lacul Morii. Scafandrii au început căutările

Tânăr dispărut după ce intrat în Lacul Morii. Scafandrii au început căutările

Tânăr dispărut după ce intrat în Lacul Morii. Marți seară, scafandrii s-au mobilizat în sectrotul 6 al Capitalei pentru a căuta trupul unui băiat care ar fi intrat în Lacul Morii și nu a mai ieșit la suprafață.

Tânăr dispărut după ce intrat în Lacul Morii. Scafandrii au început căutările

Un tânăr ar fi intrat marți seară, în Lacul Morii aflat în sectorul 6 al Capitalei și nu s-a mai întors. Apelul s-a dat în jurul orei 19.00 în care se anunța că un băiat ar fi intrat în Lacul Morii din Capitală și nu a mai ieșit. Scafandrii au căutat ore bune trupul băiatului, însă fără niciun rezultat. Pe malul lacului, autoritățile au găsit haine și o pereche de pantofi.

Potrivit unui martor, băiatul ar fi fost cu două fete și la un moment dat acesta a dispărut. Cele două fete i-au văzut hainele pe jos și au alertat poliția.

Au stat de vorbă două fete cu un poliţist şi i-ar fi spus că a fost un băiat cu ele şi a dispărut. Pur şi simplu nu l-au mai văzut. Şi pe urmă i-au văzut hainele pe jos, cum cobori înspre dig. Hainele, îmbrăcămintea, sunt acolo.

Momentan, scafandrii periează malul lacului, centimentru cu centimetru, pentru a căuta victima. Între timp mai multe ipoteze au fost spuse, iar martorii nu exclud varianta unei situații false.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: