Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Tânăra de 18 ani şi-a cumpărat un cheeseburger de la McDonald’s. Când a vrut să-l mănânce, a ÎNGHEŢAT văzând ce este în el (FOTO)

Tânăra de 18 ani şi-a cumpărat un cheeseburger de la McDonald’s. Când a vrut să-l mănânce, a ÎNGHEŢAT văzând ce este în el (FOTO)

S-a aflat secretul! De ce clienții McDonald’s sunt puși să aștepte la coadă la drive-thru

O tânără de 18 ani a rămas cu un „gust amar” în urma experienţei cu McDonald’s. Fata şi-a cumpărat un cheeseburger, pe care l-a luat la pachet. Se grăbea, avea treabă, astfel că n-a stat să-l desfacă „la locaţie”.

Pe drum, surpriză însă. Clienta auzea întruna un bâzâit, dar nu ştia sursa sunetului. Li-a dat seama, în cele din urmă, că zgomotul venea chiar de la cheeseburger.

O muscă îşi depusese ouăle în chiflă

Foarte mirată, britanica, pentru că întâmplarea a avut loc în Marea Britanie, a desfăcut sendvişul respectiv. Atunci a realizat că a fost cât pe ce să mănânce o muscă și ouăle sale. Cel mai propabil nici măcar concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” nu ar putea consuma așa ceva.

„Mi-am deschis cheeseburger-ul meu dublu după ce am auzit un bâzâit. Spre surprinderea mea, când am deschis ambalajul, o muscă a zburat și am găsit o mulțime de ouă de muscă, mi-e rău! Dacă nu aș fi auzit musca, le-aș fi mâncat! Mă depășește complet! Vă rog să verificați întotdeauna înainte de a mânca!”, a spus Georgia Poole pe rețelele de socializare.

Cum a reacţionat McDonald’s?

Aşa cum era de aşteptat, tânăra a depus o plângere pe adresa de e-mail a celor de la McDonald’s.

„Ne pare rău să auzim acestea despre experiență a clientului. Siguranța alimentară este de cea mai mare importanță pentru noi și punem mare accent pe controlul calității, urmând standarde riguroase pentru a evita orice imperfecțiuni. Am efectuat investigații ample la restaurant, inclusiv un expert terț și nu au fost identificate probleme”, au dat asigurări reprezentanţii lanţului de fast-food.

Şefii de la McDonald’s i-au cerut fetei să vină înapoi cu cheeseburger-ul, dar aceasta a refuzat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: