Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat secretul! De ce clienții McDonald’s sunt puși să aștepte la coadă la drive-thru

S-a aflat secretul! De ce clienții McDonald’s sunt puși să aștepte la coadă la drive-thru

S-a aflat secretul! De ce clienții McDonald’s sunt puși să aștepte la coadă la drive-thru

Te-ai întrebat vreodată de ce clienții McDonald’s sunt puși să aștepte la coadă la drive-thru? Un angajat Mc Donald’s a mărturisit că atunci când clienții sunt nepoliticoși cu angajații fapta nu rămâne nepedepsită.

S-a aflat secretul! De ce clienții McDonald’s sunt puși să aștepte la coadă la drive-thru

McDonald’s drive-thru este locul perfect pentru a lua o îmbucătură rapidă și a-și vedea liniștit de drum, mai ales atunci când ești pe fugă. Însă, există și situații în care angajații le cer clienților să aștepte într-un loc special amenajat pentru a-și primi comanda. Totul pentru a evita o coadă la drive-thru.

Multe persoane presupun că pregătirea comenzii durează mai mult de câteva minute. Adevărul este, însă, altul. O tânără care a lucrat la Mc Donald’s a decis să rupă tăcerea după ce și-a dat demisia de acolo. Fosta anagajată susține că mulți clienți sunt ”pedepsiți” să aștepte mai mult pentru comandă deoarece sunt nepoliticoși cu angajații.

”Pentru că nu mai lucrez la McDonald’s, am decis să spun adevărul. Dacă sunteți nepolitioși cu angajații, atunci veți fi plasat în locul special amenajat pentru a aștepta mai mult comanda. Aceștia vă pot vedea și auzi chiar și când nu ați fost abordați de un anagajat în legătură cu produsele pe care vreți să le comandați. Când te roagă să aștepti și par să apese butonul de pauză, de fapt ei aud insultele. De îndată ce vă deplasați către difuzor, primim un beep la căștile noastre și transmisia începe”, a dezvăluit femeia.

De asemenea, tânăra a mai dezvăluit și faptul că sunt unii clienți care comandă mâncare vegană. Dar… este gătită în aceeași tigaie cu carnea de pui sau de vită pentru burgeri.

@eliseeee69##mcdonalds ##mcdonaldssecrets ##cancelled ##mcdonaldsworker ##mcdonaldstruth ##fyp ##CleanItScrunchItCoopIt ##fyp ##foryoupage♬ Bezos I – Bo Burnham

Gestul surprinzător făcut de o femeie care aștepta la coadă la drive-thru

O femeie din America a devenit virală în mediul online. Mai multe persoane aflate la McDonald’s, la drive-thru, au avut parte de un scandal de proporții. După ce a așteptat mai bine de 15 minute în același loc, pentru că mașina din fața sa nu se mișca absolut deloc, o femeie a făcut un gest surprinzător. Pentru că șoferul care stătea de mult timp la coadă, fără să se miște, aceasta a decis să-i atragă atenția într-un mod inedit. Femeia l-a luat la rost, dedicându-i o melodie.

După ce a dat play la muzică, oamenii din jur au scos telefoanele și au imortalizat momentul. Mai exact, clienta fas-food-ului se numea ”Get out the way” (trad. ”Dă-te din calea mea”) și era cântată de Ludacris. Cel care a postat clipul video cu momentulul haios, a scris și câteva cuvinte la descriere ”Bărbatul în mașina roșie a fost nesimțit timp de 15 minute, fără să mint, așa că femeia din fața mea a pus melodia asta”. Imaginile au devenit virale imediat pe TikTok, iar multe lume a reacționat la gestul femeii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: