Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Imagini spectaculoasea! Un burger vechi de 20 de ani s-a păstrat intact – VIDEO

Imagini spectaculoasea! Un burger vechi de 20 de ani s-a păstrat intact – VIDEO

GALERIE FOTO (3) Imagini spectaculoasea! Un burger vechi de 20 de ani s-a păstrat intact - VIDEO

Un hamburger de la McDonald’s a devenit viral după ce un bărbat l-a păstrat timp de 20 de ani, iar acesta este intact! Imaginile au făcut înconjurul lumii!

Imagini spectaculoasea! Un burger vechi de 20 de ani s-a păstrat intact

Toată lumea știe că mancarea de la fast-food este făcută în mare parte din alimente procesare care rezistă în timp. Chiar dacă își pierd din calități, aspectul exterior rămâne aproape intact indiferent de timp.

Așa s-a întâmplat că, un bărbat din Utah a devenit celebru după ce le-a arătat oamenilor cum arată un hamburger cumpărat în anul 1999. Imaginile cu un astfel de burger păstrat timp de peste 20 de ani au devenit virale pe internet.

Imagini spectaculoasea! Un burger vechi de 20 de ani s-a păstrat intact - VIDEO

David Whipple a vrut să le demonstreze prietenilor săi că timp de o lună, hamburgerul pus la păstrare își va păstra forma intactă, însă se pare că experimentul său s-a prelungit de la o lună la peste 20 de ani. După ce bărbatul a ambalat hamburgerul și l-a pus la păstrare, acesta a uitat complet de el.

După doi ani l-a găsit, însă a vrut să pastreze în continuare experimentul bizar. Astfel că, și el a fost șocat când a văzut că hamburgerul arăta la fel chiar și 14 ani mai târziu.

”Nu a fost intenționat. Am vrut să le arăta unor oameni cum funcționează enzileme și am crezut că un hamburger ar fi o idee buna. L-am păstrat o lună și am uitat de el. Era ambalat în bunga originală în buzunarul hainei, aruncată în spatele camionului meu și a rămas acolo timp de două, trei luni, nu știu. După vreo doi ani, soția mea a luat haina din mașină și când am descoperit că el încă era acolo nu mi-a venit să cred”, a declarat Whipple emisiunii TV „Doctorii”, despre decizia sa de a păstra burgerul atât de mult timp.

@everythinginternetdailyWho’s going to McDonald’s after this? #dailyinternet #foryoupage #xyzbca #fyp #foryourpage♬ original sound – Everything Internet

Hamburgerul este intact și acum

Se pare că hamburgerul de la McDonald’s, cumpărat în anul 1999, nu avea semne de mucegai, ciuperci sau un miros ciudat, potrivit gazdelor emisiunii. Singurul lucru care se schimbase de-a lungul anilor era că murătura se dezintegrase.

Imagini spectaculoasea! Un burger vechi de 20 de ani s-a păstrat intact - VIDEO

Whipple, care încă mai are chitanța originală pentru burger, a spus că acum arată sandvișul nepoților săi pentru ai încuraja să mănânce sănătos.

”Este minunat că nepoții mei pot vedea asta. Așa văd și ei ce se întâmplă de fapt cu mâncarea de la fast-food”, a spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: