Redactia.ro
Home » Știri » Târgul de Crăciun a fost anulat! Evenimentul se suspendă iarna aceasta

Târgul de Crăciun a fost anulat! Evenimentul se suspendă iarna aceasta

Cât poți câștiga în doar câteva ore dacă te angajezi la Târgurile de Crăciun? Vei fi uimit de ofertele patronilor

Târgul de Crăciun din Sibiu se anulează anul acesta din cauza riscului creșterii numărului de persoane infectate cu coronavirus. Organizatorii Târgului de Crăciun au anunţat, luni, că au luat decizia să suspende evenimentul iarna aceasta.

Fără Târg de Crăciun iarna aceasta

Organizatorii Târgului de Crăciun din Sibiu au anunțat cu părere de rău că anul acesta nu va mai avea loc evenimentul din motive de protecție e populației contra Covid-19.

„Evoluţia pandemiei este îngrijorătoare, şi orice risc, cât de mic, trebuie eliminat. Ne-am fi dorit să organizăm evenimentul, să încercăm să salvăm ce se poate măcar din Crăciun în acest an ciudat, iar potrivit reglementărilor în vigoare puteam organiza evenimentul. Ne-am decis, însă, să anulăm orice fel de risc, oricât de mic ar fi, în speranţa că ne putem aduce contribuţia la încetinirea creşterii numărului de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, ceva ce ar trebui să facem cu toţii, în această perioadă”, au transmis organizatorii Târgului de Crăciun din Sibiu.

Organizatorii au anunțat că sunt pregătiți să organizeze evenimentul dacă situația se îmbunătățește. Potrivit Mediafax, aceștia au anunțat că dacă nu vor fi montate căsuţele unde meşteşugarii urmau să îşi vândă produsele specifice Crăciunului, proiecţiile spectaculoase realizate pe fiecare clădire din Piaţa Mare vor fi din nou pezente acestea urmând să întreţină atmosfera feerică.

Primăria din București nu are bani pentru un Târg de Crăciun

Nicușor Dan a declarat că situația economică a primăriei este una dificilă, din cauza pandemiei. Din cauza acestei situații nu se vor putea investi bani, pentru organizarea Târgului de Crăciun, în aceste sărbători de iarnă, dar nici pentru Târgul de Paști din 2021,  potrivit știrileprotv.ro

 ”Dacă ai doi copii la şcoală şi nu-ţi ajung banii, nu te duci în vacanţă în Dubai. Cam asta e ce trebuie să facem. Suntem într-o situaţie economică dificilă şi trebuie să direcţionăm banii acolo unde sunt urgenţele”, a declarat Nicușor Dan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: