Redactia.ro
Home » Știri » Tass: Putin nu a refuzat niciodată să se întâlnească cu Zelenski

Tass: Putin nu a refuzat niciodată să se întâlnească cu Zelenski

putin zelenski intalnire

Agenția rusească de presă, Tass, transmite că președintele Vladimir Putin nu ar fi refuzat niciodată să se întâlnească cu omologul său ucrainean, Volodimir Zelenski. Pentru o astfel de întâlnire, însă, este nevoie de un document, a declarat purtătorul de cuvânt de la Kremlin, Dmitry Peskov.

Întâlnirea dintre Putin și Zelenski trebuie să aibă loc în anumite condiții

„Nu există nicio novație detaliată cu privire la această chestiune”, a declarat Peskov. „Am vorbit deja despre această întâlnire, și am spus că, în principiu, președintele (rus) nu a refuzat-o niciodată, dar trebuie aranjate anumite condiții înainte de această întâlnire, și anume un text al documentului.”

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat că, în opinia lui, numai Ankara ar putea fi capabilă să ajute în procesul de negociere dintre Rusia și Ucraina.

Cu toate astea, Putin a spus că din cauza Kievului negocierile cu Moscova ar fi ajuns iar într-un punct mort și că ar fi deviat de la înțelegerile inițiale în timpul discuțiilor de la Istanbul.

Negocierile dintre Rusia și Ucraina au început în data de 28 februarie, cu câteva întâlniri oficiale ale delegațiilor celor două state. Întâlnirile au început în Belarus, iar mai apoi au continuat discuțiile prin videoconferințe. În 29 martie a avut loc o altă rundă de negocieri, față în față, însă, de data aceasta, în Istanbul.

503 civili au murit în regiunea Harkov

De la invazia Rusiei în Ucraina și până în prezent, în regiuneae Harkov au murit 503 civili.

În ultimele 24 de ore, avioanele militare ale Rusiei au distrus 7 facilități militare ucrainene. A fost distrus inclusiv un depozit de rachete de artilerie, a relatat agenția de știri Interfax, care a citat Ministerul rus al Apărării.

Procurorul Curții Penale Internaționale, Karim Khan, a declarat că va continua să încerce să convingă Rusia să se implice în ancheta sa privind crimele de război din Ucraina.
Rusia a respins acuzațiile potrivit cărora trupele sale au comis crime de război în Ucraina de la invazia din 24 februarie, și spun că acestea ar fi știri false.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: