Redactia.ro
Home » Monden » Tatăl agresorului soțului Andreei Tonciu reacționează. Ce spune bărbatul

Tatăl agresorului soțului Andreei Tonciu reacționează. Ce spune bărbatul

Este scandal în showbiz după ce Andreea Tonciu și soțul ei au fost atacați, miercuri după-amiază, în plină stradă de un individ, cu un cuțit. După ce agresorul a fost prins de oamenii legii, reacționează acum și tatăl acestuia.

Tatăl agresorului soțului Andreei Tonciu reacționează

Chiar înainte de Anul Nou, Andreea Tonciu și soțul ei au parte de un scandal. Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu a fost lovit cu un cuțit de un individ, cu un cuțit, în plin trafic, miercuri după-amiază, pe străzile din Capitală. Între timp, tatăl agresorului reacționează, după ce fiul său a fost prins de oamenii legii, informează Spynews.

Bărbatul îi ia apărarea copilului său. El spune că soțul Andreei Tonciu i-a tăiat calea acestuia și nu invers, dar și că fiul său nu este o fire violentă.

„Bărbatul dânsei (n.r. Andreei Tonciu) i-a tăiat fața copilului. S-a dat jos: „băi, băiatule, vezi-ți de treabă, de ce mă încurci?” Și el s-a dat și l-a luat de gât. Sunt tatăl băiatului. Nu e o fire violentă. Bărbatul dânsei (n.r. Andreei Tonciu) l-a făcut să fie violent”, a declarat tatăl agresorului pentru jurnaliștii care au sosit la fața locului.

Bărbatul a continuat cu declarațiile și a explicat că soțul Andreei Tonciu s-a dat jos din mașină și l-a atacat primul pe copilul lui. Acesta la rândul său a ripostat pentru că a fost atacat. De altfel, el nu ar fi avut cuțit la el, așa cum spun cei doi soți. Și, de asemenea, mai spune tatăl, fiul său nu a avut intenția să fugă de la locul faptei ci a plecat de la fața locului.

„Băiatul meu nu și-a dat seama ce s-a întâmplat, că bărbatul dânsei l-a luat de gât, i-a tăiat fața cu mașina. Tot bărbatul s-a dat jos din mașină și a zis: „băi, de culoare” și atunci l-a apucat de gât, l-a zgâriat pe gât și băiatul a ripostat și el. Nu avea un briceag la el. El a zis că s-a certat cu cineva în trafic și atunci a plecat de la fața locului. Nu a avut intenția să fugă de Poliție. A ajuns acasă și imediat cum a ajuns am zis să mergem la circă. Ce declară cu cuțitul nu e adevărat”, a mai spus tatăl agresorului.

Tatăl agresorului care l-a tăiat cu cuțitul pe soțul Andreei Tonciu, reacție acidă la adresa lui Daniel Niculescu: „Băiatul meu a ripostat și el” / VIDEO

Mai mult, tatăl agresorului a spus că vrea să vadă filmările din momentul altercației.

„Nu este nicio problemă că fiul meu riscă să petreacă cel puțin 24 de ore în spatele gratiilor de Sărbători. Vrem și noi filmările și atunci se constată tot”, a continuat bărbatul.

Daniel  Niculescu s-a ales cu o rană urâtă la nivelul nasului în urma bătăii cu individul. La ieșirea de la sediul Poliției, acesta recunoaște că i-a tăiat calea și că nu îl cunoaște.

”M-a mutilat! I-am tăiat calea, nu îl cunoașteam. Am încredere în Poliția Română!”, a transmis soțul Andreei Tonciu la ieșirea din sediul poliției.

Cum s-a întâmplat totul

Andreea Tonciu a povestit pe Instagram cu ochii în lacrimi că ea și soțul ei au fost atacați de un individ cu un cuțit și că le-a tăiat calea. La scenă a asistat și fetița lor, Rebeca. Pentru că a fost rănit, soțul Andreei Tonciu a fost preluat cu ambulanța.

”În 2020 mergi cu mașina în trafic și te ia lumea la bătaie și ne atacă cu cuțite. În ce lume trăim, fraților? Unde suntem noi aici, în junglă? Oameni de ăștia nebuni mi-au atacta soțul, eu eram cu copilul în mașină. Nu este posibil așa ceva!”, a fost plângând Andreea Tonciu pe pagina sa de Instagram, acolo unde a filmat totul chiar de la fața locului” a spus Andreea Tonciu pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: