Redactia.ro
Home » Monden » Tatăl Denisei Răducu, probleme fără sfârșit. Cu ce se confruntă familia regretatei artiste

Tatăl Denisei Răducu, probleme fără sfârșit. Cu ce se confruntă familia regretatei artiste

Au trecut patru ani de la moartea Denisei Răducu, iar părinții ei nu au reușit să treacă peste șocul suferit. Ba mai mult, aceștia se confruntă cu probleme mari. Ce dezvăluiri a făcut tatăl Denisei Răducu.

Familia Denisei Răducu, probleme de la neajunsuri

Părinții Denisei Răducu sunt plini de suferință. Deși au trecut deja patru ani de la decesul fiicei lor, aceștia nu au reușit să se împace cu ideea. Ba mai mult, tatăl artistei a dezvăluit că se confruntă atât cu probleme de sănătate, cât și cu probleme financiare. Acesta a povestit în cadrul unui interviu că are probleme grave de sănătate care necesită medicamentație care este foarte costisitoare. De asemenea, el a mai spus că facturile s-au scumpit și acest lucru îl afectează mult pe plan financiar.

Încercăm să facem din toate câte putem. Referitor la ce m-ați întrebat cu sănătate, cât de cât binișor, ce să vă mai spun, cu virusul ăsta eu am fost printre primii care m-am vaccinat. Ținând cont de faptul că fiind de la țară, ca la țară, mai găsești câteva ceva pe acolo prin curte, mai punem tot timpul când e mai cald un cartof, fasole ceva, dar e cam greu, cu facturile, cu curentul, cu încălzirea, s-au ridicat prețurile.„, a declarat tatăl Denisei Răducu.

Sora Denisei a moștenit toată averea

În acest moment, proprietarul apartamentului din București este sora Denisei, Adelina. Totuși, aceasta nu ia în considerare opțiunea de a vinde casa sau de a o închiria. În plus, Adelina a decis să reia construcția casei din Ștefănești, pe care Denisa a început-o.

Casa se află lângă locul în care locuiește mama fetei. După ce Denisa reușea să aibă suficienți bani pentru a trăi liniștită alături de familie, aceasta voia să se întoarcă langă casa părintească. În cele din urmă, Adelina a moștenit și mașina pe care Denisa o cumpărase cu câteva luni înainte de moartea ei. Nici automobilul nu a fost vândut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: