Redactia.ro
Home » Monden » Tatăl Lidiei Buble, primele declarații după ce artista a fost surprinsă cu Horațiu Nicolau: „Nu pot să…”

Tatăl Lidiei Buble, primele declarații după ce artista a fost surprinsă cu Horațiu Nicolau: „Nu pot să…”

GALERIE FOTO (7) Tatăl Lidie Buble, primele declarații după ce artista a fost surprinsă cu Horațiu Nicolau (1)

Tatăl Lidiei Buble, primele declarații după ce artista a fost surprinsă cu Horațiu Nicolau. După ce a recunoscut public că s-a despărțit de actorul cubanez, Lidia a fost surprinsă alături de afaceristul Horațiu Nicolau. Tatăl artistei a avut prima reacție cu privire la relație dintre cei doi.

Tatăl Lidiei Buble, primele declarații după ce artista a fost surprinsă cu Horațiu Nicolau: „Nu pot să…”

Tatăl Lidiei Buble, primele declarații după ce artista a fost surprinsă cu Horațiu Nicolau. Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion după aproape șase ani de relație. În urmă cu câteva luni declara că este într-o relație cu actorul cubanez Harlys Becerra, iar în urmă cu câteva zile a declarat că s-au despărțit.

De asemenea, blondina a fost surprinsă de mai multe ori în compania afaceristului Horațiu Nicolau. Se știe că Lidia provine dintr-o familie numeroasă cu mulți frați. Tatăl artistei este pastor protestant la Biserica Emanuel din Deva. Recent, bărbatul a făcut primele declarații referitoare la posibila relație dintre fiica sa și Horațiu Nicolau. Bărbatul a refuzat să vorbească despre acest lucru, fiind reținut în a vorbi despre relația amoroasă a Lidiei Buble.”Nu pot să discut despre așa ceva, tot ce contează este să ne dea Dumnezeu sănătate”, a spus tatăl Lidiei Buble pentru FANATIK.

De asemenea, nici fratele mai mare al artistei, Simon Buble, a refuzat să vorbească despre acest lucru. Simon este și el pastor protestant la Biserica Emanuel din Deva. „Ce să spun despre asta? Eu nu mă prea pricep, nu e treaba mea! Multă sănătate îi doresc. (…) Acum, eu sunt pe șantier, nu pot vorbi și nici nu știu când am vorbit cu Lidia! Doamne ajută”, a spus bărbatul.

De ce tatăl Lidiei nu a vrut să îl cunoască pe Răzvan Simion

Deși au avut o relație de mai bine de cinci ani, tatăl Lidie Buble nu a vrut să îl cunoască pe Răzvan Simion. Chiar artista a dezvăluit motivul, într-un interviu. Cu toate că relația lor părea închegată, cei doi au decis să pună capăt relației. „Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim. Mi-a spus: «Băi, fată, nu vreau să îmi aduci odată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere». Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine”, a povestit Lidia.

Totodată, tatăl artistei a refuzat să-l cunoască și pe fostul iubit, actorul cubanez Harlys Becerra. Lidia nu a putut să-și convingă părintele să accepte relația. Bărbatul este mai strict din fire, fiind pregătit să primească în casa sa doar bărbatul cu care Lidia va putea stabili data căsătoriei. De asemenea, dorința lui Viorel Buble este ca aceasta să-și găsească un soș din aceeași religie cu a sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: