Redactia.ro
Home » Știri » Tatăl lui Novak Djokovic, mesaj acid pentru autoritățile australiene. „El este închis, dar nu a fost niciodată mai liber…”

Tatăl lui Novak Djokovic, mesaj acid pentru autoritățile australiene. „El este închis, dar nu a fost niciodată mai liber…”

Novak Djokovic, jucătorul de tenis care ocupă în prezent locul 1 în topul ATP, a avut astăzi parte de un eveniment nefericit. A ajuns în Australia, dar autoritățile nu l-au lăsat să intre în țară. În cele din urmă a fost transportat la un hotel, iar tatăl lui a transmis public un mesaj menit să critice această situație.

Jucătorul de tenis sârb Novak Djokovic s-a confruntat astăzi cu o situație neplăcută după ce a ajuns în Australia. Deoarece nu este vaccinat, autoritățile i-au interzis accesul în țară, cu toate că a avut documentele necesare pentru a demonstra că nu poate să se imunizeze.

Organizatorii Australian Open i-au oferit în prealabil o adeverință medicală prin care s-ar fi atestat că nu se poate vaccina pentru că ar avea reacții adverse puternice, dar aceste argumente nu au fost suficiente pentru poliția de frontieră. Sportivul a petrecut nu mai puțin de 9 ore în aeroport, iar ulterior a fost transportat la un hotel pentru persoane aflate în carantină.

Tatăl lui Novak Djokovic, mesaj acid pentru autoritățile australiene

Drept răspuns la cele întâmplate, tatăl și fratele lui Novak Djokovic, Srdjan, respectiv Djordje, au susținut o conferință de presă în decursul zilei de astăzi. Cei doi au criticat dur situația în care a fost implicat sportivul, considerând-o o adevărată jignire.

Fiul meu este un Spartacus al lumii noi, care nu va tolera nedreptatea, colonialismul și ipocrizia. El este închis, dar nu a fost niciodată mai liber. A devenit simbolul și conducătorul lumii libere, al oamenilor săraci și nevoiași.În seara asta îl pot arunca într-o temniță, mâine îl pot pune în lanțuri. Dar adevărul este că el e ca apa, iar apa își deschide propria cale.Aceasta nu este doar o luptă pentru Novak, ci o luptă pentru întreaga lume.

Lumea bogată poate să nu-i permită fiului meu să continue să joace. El a demonstrat faptul că o țară mică și săracă precum Serbia poate să aibă cel mai bun sportiv din lume. Dacă nu-l lasă să joace în Australia, vom aștepta să câștigăm cel de-al 21-lea titlu de Grand Slam la Roland Garros”, a spus Srdjan Djokovic, citat de Marca.

Sportivul nu și-a primit bagajele

În continuare, tatăl lui Novak Djokovic a făcut o comparație inedită, la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Premierul Australiei, Scott Morrison, a fost acuzat că este împotriva jucătorului de tenis și că această situație de la aeroport a fost menită să-l răpună.

Iisus a fost răstignit pe cruce și a reușit să treacă peste toate și este în continuare printre noi. Acum, Novak este răstignit și pățește aceleași lucruri.Liderul țării, Scott Morrison (n.r. premierul Australiei) a avut tupeul să-l alunge pe Novak. L-a pus în genunchi, și nu doar pe el, ci pe întreaga Serbie”, a mai spus Srdjan Djokovic.

Una dintre măsurile impuse de autorități au fost ca jucătorul de tenis să fie cazat într-un hotel unde să nu aibă contact cu alte persoane. Condițiile de acolo nu ar fi deloc potrivite, fiind descrise drept „mizere”, dar neplăcerile nu s-au oprit aici. Nu și-a primit nici bagajele, autoritățile transmițându-i că va intra în posesia lor atunci când se va întoarce în Europa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: