Redactia.ro
Home » Monden » Tatăl lui Răzvan Ciobanu a murit, la mai bine de trei ani după ce și-a îngropat fiul: ”Drum lin printre stele”

Tatăl lui Răzvan Ciobanu a murit, la mai bine de trei ani după ce și-a îngropat fiul: ”Drum lin printre stele”

GALERIE FOTO (2)

Este vestea tristă a zilei. Tatăl lui Răzvan Ciobanu s-a stins din viață, la mai bine de trei ani de la moartea fiului său. Bărbatul a plecat din această lume cu multă durere în suflet, din cauza morții celebrului creator de modă.

Tatăl lui Răzvan Ciobanu a murit

Tatăl lui Răzvan Ciobanu s-a stins din urmă, vestea tristă fiind dată pe pagina de Instagram a cabanei pe care o deține la munte. ”Drum lin printre stele” este mesajul scris pe o fotografie cu tatăl regretatului creator de modă. Bărbatul a rămas cu o mare durere în suflet, după ce și-a pierdut fiul. Reamintim că, celebrul creator de modă a murit, acum mai bine de trei ani, într-un accident tragic, când se afla la volanul propriei mașini. Acesta se întorcea de la Constanța, atunci când și-a găsit sfârșitul.

Rezultatul autopsiei a scos în evidență modul în care acesta și-a dat ultima suflare:  „s-a produs prin anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală”, au notat medicii în raport. Părinții fostului jurat de la ”Bravo, ai stil” au rămas cu o adevărată traumă după ce și-au pierdut copilul. Durerea pe care o avea în suflet tatăl lui Răzvan Ciobanu s-a stins odată cu el.

Tatăl lui Răzvan Ciobanu avea probleme de sănătate

Se pare că starea de sănătate a tatălui regretatului designer nu era tocmai bună. Se știa faptul că, acum trei ani, o persoană apropiată familiei, spunea despre tatăl lui Răzvan Ciobanu că se confruntă cu niște probleme de sănătate. „Sunt niște oameni simpli, care trec printr-o tragedie de nedescris. Tatăl lui Răzvan este bolnav, a trecut printr-o operație pe cord deschis”, spunea avocata Laura Vicol, bună prietenă cu Răzvan Ciobanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: