Redactia.ro
Home » Știri » Tatăl lui Sebi, dezamăgit la ultimul termen al procesului. „Nu mai am nicio speranță, nu mai am nimic”

Tatăl lui Sebi, dezamăgit la ultimul termen al procesului. „Nu mai am nicio speranță, nu mai am nimic”

Ultimul termen al procesului lui Vlad Pascu, tânărul implicat în tragicul accident de la 2 Mai în care doi studenți și-au pierdut viața, a fost marcat de tensiune și emoție. Ședința a început la ora 10:00, iar avocatul familiilor victimelor a pregătit o întreagă strategie pentru a amâna procesul până când se va clarifica situația judecătoarei.

Înainte de a intra în sala de judecată, tatăl lui Sebi, unul dintre studenții decedați în accident, a exprimat o durere profundă și o lipsă de încredere în justiție. Cu ochii plini de lacrimi, a mărturisit că nu mai are speranțe.

”Sincer, nu am venit cu niciun gând. Nu mai am nicio speranță, nu mai am nimic. Am venit cu gândul să nu o mai găsesc pe doamna judecător”, a spus cu ochii în lacrimi tatăl lui Sebi.

Vlad Pascu ar trebui să facă macar 22 de ani de pușcărie, exact câți ani avea Sebi când viața i-a fost furată în accidentul de la 2 Mai, a declarat tatăl lui Vlad, potrivit Antena 3 CNN.

Hotărât sa lupte pentru dreptate, în memoria fiului său

Întrebat dacă este îngrijorat că procesul se va încheia, tatăl lui Sebi a subliniat că este convins că se va amâna, considerând că este cea mai bună decizie într-un dosar care, în opinia sa, a fost marcat de incompetență și indiferență.

„Totul a fost o bătaie de joc împotriva familiei, împotriva mea. Oricum eu nu mai simt nimic în momentul de față. Pot să duc. I-am promis lui Sebi că o să duc totul până la capăt”, a mai spus bărbatul.

Cu toate acestea, judecătoarea continuă să judece dosarul, chiar și după ce Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a amânat o decizie în privința suspendării sale. La Judecătoria Mangalia, este programat un nou termen în procesul lui Vlad Pascu, acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală și alte infracțiuni legate de accidentul tragic.

Familiile victimelor au solicitat înlocuirea judecătoarei

Avocatul familiilor victimelor a anunțat că va cere amânarea acestui termen, așteptând decizia CSM cu privire la situația judecătoarei. Inspectorii judiciari au cerut suspendarea acesteia pe durata anchetei disciplinare, însă decizia a fost amânată pentru a-i oferi posibilitatea de a se apăra.

Familiile victimelor au solicitat înlocuirea judecătoarei, însă cererile lor au fost respinse până în prezent. Între timp, procesul continuă să fie marcat de tensiune și incertitudine, iar dorința de justiție pentru cei afectați rămâne nesatisfăcută.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: