Redactia.ro
Home » Știri » Tatăl Mădălinei Manole, în stare critică la terapie intensivă

Tatăl Mădălinei Manole, în stare critică la terapie intensivă

GALERIE FOTO (2) ION MANOLE

Tatăl Mădălinei Manole se află la Terapie Intensivă, din cauza infecției cu coronavirus, anunţă Antena 3. Ion Manole se află într-o stare destul de gravă și este internat la un spital din Ploiești. Din păcate, șansele bărbatului de recuperare sunt puse sub semnul întrebării, având în vedere istoricul său medical.

Ion Manole nu poate fi transferat

Ion Manole are nevoie de un pat pe secţia ATI şi, momentan, în Prahova, nu există. I s-a propus să ajungă la spitalul din Focşani, însă acesta a precizat, pentru Antena 3, ca familia a refuzat pentru că le este teamă că nu va rezista, probabil, şi că unitatea medicală nu ar fi destul de pregătită pentru starea lui de sănătate.

Ion Manole a mai avut probleme de sănătate în trecut, după ce a fost afectat de moartea fiicei sale, Mădălina, și a soției sale în 2017. În 2014, bărbatul a suferit un atac cerebral și de atunci a avut nenumărate probleme de sănătate.

Șeful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar a murit

Profesorul doctor Ovidiu Băjenaru, șeful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar, a decedat din cauza coronavirusului, anunță Stirileprotv.ro.

Medicul neurolog, în vârstă de 63 de ani, era internat la Institutul Matei Balș din Capitală de o săptămână și jumătate.

44 decese în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 3.765 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 02.09.2020 (10:00) – 03.09.2020 (10:00) au fost înregistrate 44 de decese (27 bărbați și 17 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Bacău, Bihor, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Harghita, Iași, Maramureș, Neamț, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Timiș, Vâlcea, Vaslui, Ilfov și Municipiul București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: