Redactia.ro
Home » Știri » Tatăl Raisei, reacție acidă la adresa polițistului care i-a ucis fiica: ”El acolo se crede la o shaormerie, undeva”

Tatăl Raisei, reacție acidă la adresa polițistului care i-a ucis fiica: ”El acolo se crede la o shaormerie, undeva”

GALERIE FOTO (4) Tatăl Raisei, reacție acidă la adresa polițistului care i-a ucis fiica

Tatăl Raisei, reacție acidă la adresa polițistului care i-a ucis fiica. Pe rețelele de socializare a circulat un clip video cu polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni. Acesta este testat pentru depistarea consumului de substanțe interzise de lege. La vederea acestor imagini, tatăl fetiței de 13 ani a reacționat.

Tatăl Raisei, reacție acidă la adresa polițistului care i-a ucis fiica: ”El acolo se crede la o shaormerie, undeva”

Moartea Raisei, fetița care a fost ucisă pe trecerea de pietoni de un polițist, a șocat o țară întreagă. În urmă câteva zile a circulat în mediul online un clip video cu polițistul în timp ce era testat pentru depistarea consumului de substanțe interzise de lege. Bărbatul care filmează a mutat telefonul mobil de pe polițist pe alți doi oameni care participau la testare. Conform procedurii, polițistul Constantin Popescu a suflat un minut în aparat. Când imaginea revine asupra agentului de poliție, se poate observa cum acesta avea și mâna dreaptă pusă pe aparatul de testare. În timpul testării, agentul se uită în stânga și în dreapta, ferindu-se de privirile martorilor și ale părinților celor două fete implicate în accident.

După ce a văzut aceste imafini, tatăl Raisei a avut o reacție acidă la adresa agentului de poliție. În imagini se poate vedea că polițistul nu purta uniforma legii, acesta fiind îmbrăcat într-o geacă de culoare închisă. ”El acolo se crede, nu știu, cred că undeva la o shaormerie, nu știu unde se crede, e calm, nu s-a întâmplat absolut nimic, cred că se crede un martor, e calm, nu are nicio treabă, și-a pus altă haină pe el, de civil, nu știu”, a spus tatăl Raisei.

Tatăl fetiței de 13 ani, ucisă pe trecerea de pietoni de polițistul Constantin Popescu, susține că acesta ar fi trebuit să rămână în hainele de polițist și după ce a avut loc accidentul. „Acolo avea ceva, nu știu, ascundea ceva, sau de ce l-a schimbat? Că după câte văd avea o geacă groasă de polițist și i-a dat o subțirică pe el. Avea ceva ascuns prin buzunare”, a mai spus tatăl fetiței.

Tatal Raisei

Agentul de poliție a fost îmbrăcat de polițiști într-o geacă neagră imediat după accident

La scurt timp după producerea accidentului, agentul de poliție, Constantin Popescu a fost îmbrăcat de colegii săi cu o geacă neagră, pentru a nu fi linșat de oameni. Noi imagini au iesit la iveală în cazul morții Raisei. Acestea au fost publicate pe TikTok, deși cel care a filmat l-a asigurat pe polițist că imaginile nu vor fi făcute publice.

În ziua tragediei, polițistul a acceptat să fie testat pentru a se afla dacă era sau nu sub influența substanțelor interzise în momentul producerii accidentului. Poliția a rămas la fața locului, dar acesta s-a retras într-un loc ferit. Cei care se afla la locul momentului și a filmat, l-au asigurat pe agent că imaginile nu vor ajunge publice. Preț de un minut, polițistul a suflat în aparatul pentru testarea consumului de droguri, iar în tot acest timp, agentul se uita în stanga și în dreapta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: