Redactia.ro
Home » Știri » Tatăl său se află în închisoare, însă el se pregătește să dea lovitura în afaceri. Mazăre Junior are toate șansele să devină milionar

Tatăl său se află în închisoare, însă el se pregătește să dea lovitura în afaceri. Mazăre Junior are toate șansele să devină milionar

raducu mazare

Cu tatăl său aflat în închisoare, Radu Mazăre Junior nu stă deloc pe loc și are o grămadă de planuri pentru viitor. Fiul fostului primar al Constanței își propune să aibă un impact major în România, prin investiții într-un domeniu profitabil. Detaliile despre compania pe care a înființat-o și sectorul în care intenționează să se lanseze puteți afla în rândurile de mai jos!

Fiul lui Radu Mazăre are planuri serioase de viitor. În ce afacere își investește banii

Zicala „Așchia nu sare departe de trup” nu pare să se aplice și în cazul lui Radu Mazăre Junior. Răducu, cum este cunoscut fiul fostului primar al Constanței, nu pare să aibă multe trăsături comune cu tatăl său. În contrast cu tatăl său, care a fost în centrul atenției pentru scandaluri și evenimente extravagante, Răducu adoptă o abordare diferită.

Personalitatea lui Răducu Mazăre este mult mai rezervată în comparație cu cea a tatălui său. Nu manifestă un interes evident pentru petrecerile sclipitoare și preferă să-și petreacă timpul liber cu prietenii apropiați în loc să se alăture evenimentelor cu străini. De asemenea, nu este la fel de prezent în mediul online, adoptând o atitudine mai discretă în acest sens.

Atât Radu Mazăre Junior, cât și partenera sa, sunt implicați în lumea afacerilor, ceea ce probabil le consumă o bună parte din timpul disponibil. O nouă inițiativă, consemnată în Monitorul Oficial, evidențiază ambițiile semnificative pe care le are Răducu pentru propriul său viitor, indiferent de situația tatălui său, fostul primar al Constanței, care se află în prezent în spatele gratiilor.

Ce afaceri deține Mazăre Junior

Fiul fostului primar al Constanței pare să se pregătească pentru o inițiativă semnificativă în sectorul imobiliar. Compania Realcasa Tech SRL are sediul în Sectorul 1 din București, pe strada Surorilor, nr. 9-15, într-un apartament al unui imobil.

Fondatorii Realcasa Tech SRL includ pe Mazăre-Petcu Radu-Ştefan, Manea Alexandru-Costin și Postelnicu Vlad. În ceea ce privește administrarea companiei, aceasta este realizată de către Mazăre-Petcu Radu-Ştefan și Postelnicu Vlad, doar aceștia din urmă dintre fondatori având funcții de administratori.

Potrivit deciziei publicate în Monitorul Oficial al României, compania Realcasa Tech SRL are o durată de funcționare limitată la două decenii.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: