Redactia.ro
Home » Monden » Tavi Clonda, de urgență în grija medicilor. Ce s-a întâmplat cu soțul Gabrielei Cristea

Tavi Clonda, de urgență în grija medicilor. Ce s-a întâmplat cu soțul Gabrielei Cristea

Tavi Clonda a reușit să-și îngrijoreze fanii din mediul online, după ce le-a povestit cum a ajuns de urgență la spital. Artistul și-a supraestimat condiția fizică și a încercat o mișcare mult prea „curajoasă”, care l-a trimis direct în grija medicilor. După o săptămână în care a suportat durerile, a decis că a venit momentul să ceară și sfatul unui specialist.

Tavi Clonda, de urgență în grija medicilor. Ce s-a întâmplat cu soțul Gabrielei Cristea

Tavi Clonda este mereu plin de energie și dornic să încerce lucruri noi, dar ultima sa „aventură” l-a trimis direct la urgențe. Soțul Gabrielei Cristea le-a povestit azi urmăritorilor săi că a ajuns astăzi la urgențe, după o săptămână în care a suportat repercursiunile ultimei sale călătorii la Piatra Neamț.  A decis să meargă la medicul specialist, care i-a făcut investigațiile necesare pentru a afla ce s-a întâmplat cu corpul său după încercarea lui „curajoasă” de a face mișcări noi.

„Am ajuns la medic, pentru că eu credeam că am o întindere, de vreo săptămână, de când am fost la Piatra Neamț, cu artiștii fotbaliști. Am făcut o mișcare greșită și s-a cam făcut treaba urâtă și vânătă.

Am zis să vin la specialiști, să fac o ecografie, să mă vadă un ortoped, ceea ce am și făcut’, a povestit solistul.

După ce a aflat rezultatul, Tavi a decis că nu vrea să-și îngrozească fanii de pe Instagram cu diagnosticul primit. A dezvăluit însă că nu este o situație foarte gravă, ceea ce înseamnă că nu va avea nevoie de o intervenție chirurgicală. În încheiere, a ales totuși să le transmită și un sfat celor care îl admiră: să nu-i urmeze exemplul.

„Nu pot să vă zic exact ce am, pentru că vă speriați. Oricum, nu este de operat. Ideea este alta. Dacă aveți copii sau cunoștințe, nu-i lăsați să facă sport de unii singuri. Apelați la specialiști. După o vârstă, apar probleme’, a continuat artistul.

Ce a făcut Tavi Clonda de a ajuns la medic

Cu toate că nu a vrut să dezvăluie ce verdict i-au dat medicii în ceea ce privește starea sa de sănătate, Tavi Clonda a povestit cum a ajuns în această situație. Soțul Gabrielei Cristea a încercat să facă șpagatul, mișcare pe care se pare că reușea să o facă cu succes în anii tinereții.

Lipsa de antrenament, dar și anii care au trecut din acel moment și-au pus însă amprenta asupra corpului său, iar asta a dus la o întindere destul de serioasă.

„Multă lume din generația mea cred că a procedat la fel. Mulți băieți, ce vedeau la TV li se părea că pot să facă și ei. Adică? Făceam șpagatul. Am reușit mult timp. Acum nu mai fac.Probabil, mai mult ca sigur, am forțat mușchii inghinali. Acum, pentru că nu am făcut încălzirea adecvată unui meci de fotbal, s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu acei mușchi forțați în copilărie’, a încheiat soțul Gabrielei Cristea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: