Redactia.ro
Home » Monden » Tavi Clonda, despre probleme de sănătate prin care trece: „Nu-i de operat, dar trebuie să…”

Tavi Clonda, despre probleme de sănătate prin care trece: „Nu-i de operat, dar trebuie să…”

Soțul Gabrielei Cristea a mărturisit că se confruntă cu mici probleme de sănătate, având dureri care persistă de ceva vreme. Cântărețul urmează un program de recuperare, pentru a nu ajunge în viitor pe masa de opreții. Iată toate detaliile! 

Tavi Clonda, despre probleme de sănătate prin care trece

Tavi Clonda a povestit public faptul că medicii i-au recomandat să facă câteva ședințe de fizio și kinetoterapie, deoarece acuză dureri de spate:

„Sunt cu spatele în pioneze și a trebuit să fac fizio și kinetoterapie. Mă doare coloana și nu-mi mai trece. Nu e hernie de disc în stadiu avansat, nu-mi coboară durerea și pe picior, dar se poate agrava.

Nici RMN nu mi-a dat să fac, nu-i de operat. Dar trebuie să am grijă. Acum sunt mai bine, depinde de cum dorm. Dimineața e dureros. Mă doare când dorm mai mult de șapte ore.

Atunci când somnul e cu întreruperi, pentru că se mai trezessc fetele noaptea, e mai bine”, a declarat artistul în exclusivitate pentru Impact.ro.

Tavi Clonda, despre cariera muzicală

Tavi Clonda a dat detalii și despre stadiul în care se află trupa sa la momentul actual: 

„Concertele merg așa și așa, ce mai vine din inerție. Dar de la anul, trebuie să și investesc, să mai scot piese. Acum cânt mai mult cu bandul, dar mai am și nunți unde merg singur, doar cu pianistul. E cam greu în această perioadă, dar dacă ești optimist, atunci devine mai ușor. Voi începe un miniturneu prin cluburi. O perioadă nu am mai fost, dar vinerea trecută mi-a plăcut, și am decis să reiau astfel de cântări”, a adăugat soțul Gabrielei Cristea, potrivit sursei citate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: