Redactia.ro
Home » Monden » Tavi Colen, infectat cu COVID19 de două ori. Artistul a trecut prin momente cumplite: „Nu puteam să respir”

Tavi Colen, infectat cu COVID19 de două ori. Artistul a trecut prin momente cumplite: „Nu puteam să respir”

GALERIE FOTO (3) Tavi Colen, infectat cu COVID19 de două ori

Tavi Colen, infectat cu COVID19 de două ori. Fostul solist al trupei Talisman a trecut prin momente de groază după ce s-a infectat cu noul coronavirus de două ori. Artistul a povestit că prima oară s-a simțit foarte rău. A doua oară întreaga familie a fost infectată cu virusul ucigaș.

Tavi Colen, infectat cu COVID19 de două ori. Artistul a trecut prin momente cumplite: „Nu puteam să respir”

Tavi Colen, infectat cu COVID19 de două ori. În vârstă de 54 de ani, fostul solist al trupei Talisman a mărturisit că a trecut printr-o perioadă cumplită, după ce s-a infectat cu COVID19 de două ori. Încă de la începutul pandemiei, cântărețul a spus că a fost testat pozitiv de două ori. Potrivit acestuia, prima oară a contactat virusul anul trecut, în luna februarie. Tavi Colen a declarat că s-a simțit foarte rău, fiind nevoit să stea la pat câteva zile.“Am făcut COVID de două ori. (…) A fost la final de februarie anul trecut când încă nu se știa de Covid. O lună întreagă am stat la pat. Am fost foarte rău, nu puteam să respir”, a declarat Tavi Colen.

De asemenea, artistul a spus că s-a infectat din nou anul acesta, împreună cu toată familia sa. Conform solistului, de această dată, boala nu a fost atât de gravă, ci doar a avut nasul înfundat. Tavi a declarat că și-a dat seama că are coronavirus după ce a făcut mai multe teste care au avut rezultatul pozitiv. Artistul a precizat și ce simptome a avut iubita și fiul său, Mario. „A doua oară când am făcut Covid a fost mai ușor. Nu am avut decât nasul înfundat și cam atât. Am făcut teste și au ieșit toate pozitive, și la Emma, și la copil. Eu aveam miros, dar Emma nu a avut miros și gust timp de o săptămână. Fi-miu însă, deși a ieșit și el pozitiv, nu a avut nici un simptom. Are 1.80 la 14 ani”, a mai povestit Tavi Colen.

Tavi Colen și Emma, poveste de dragoste ca-n filme

Tavi Colen și Emma, cunoscuta ca fiind una dintre vocile de la ZU, formează un cuplu de 10 ani și fac o echipă bună atât pe scenă, cât și acasă, pentru că Tavi este impresarul blondinei. În urma cu câteva luni, Emma a vorbit despre relația cu celebrul artist. Aceasta a spus că Tavi este un iubit de nota 10 care nu se dă în laturi de la nimic atunci când vine vorba despre a-i face pe plac. În ciuda diferenței de vârsta de aproape 20 de ani, cei doi au demonstrat că orice este posibil dacă există înțelegere și comunicare. ”Aș putea să scriu mult și s-o laud în multe feluri pentru că merită, dar o să adun totul în doar câteva cuvinte. “Îți multumesc și sunt fericit că exiști în viața mea, Emma!”, a declarat artistul.

În perioada pandemiei de coronavirus, când toată lumea a fost nevoită să stea acasă, Emma povestea că au existat momente tensionate între cei doi. Important este faptul că au reușit să le depășească. .”Dragostea vine, pleacă, vine, pleacă. O relație este precum o casă pe care trebuie să o îngrijești. Când nu te mai ocupi de casă și de relație, atunci lucrurile îți scapă de sub control”, a povestit Emma.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: