Redactia.ro
Home » Monden » Se reuneste trupa Talisman? Ce spune Tavi Colen

Se reuneste trupa Talisman? Ce spune Tavi Colen

GALERIE FOTO (2)

Au trecut 14 ani de la despartirea trupei Talisman, iar in tot acest timp, fanii au tot sperat la o impacare si o revenire pe scena muzicala romaneasca. Insa, Tavi Colen a tinut sa faca lumina in acest caz.

Certurile crunte dintre Tavi Colen si Alin Oprea au dus la destramarea uneia dintre cele mai iubite trupe din Romania, Talisman. Se pare ca femeile si banii au stat la baza multor neintelegeri dintre cei doi artisti, astfel ca, despartirea a fost inevitabila. Intrebat daca trupa se va mai reuni vreodata, tavi Colen a fost extrem de vehement si a spus ca nu exista nicio cale de impacare. „Eu l-am condamnat pe Alin Oprea la uitare. Nu m-a întrebat nimeni nimic despre împăcare. Răspunsul este nu pe toate fronturile. Nici nu a fost vorba vreodată de așa ceva. El a spus că s-ar împăcat cu mine, dar eu nu vreau. Nu am mai vorbit niciodată cu el de 11 ani. Nu cred că mi-ar fi cerut sprijin moral la câte mi-a făcut. Nu cred că are curajul să mă sune. Pe mine nu mă interesează acest subiect și nu vreau să discut despre acest subiect deloc!”, ar fi declarat Tavi Colen la intrebarea daca exista sanse de reunire pentru trupa Talisman.

Alin Oprea, vinovat de destramarea trupei

Potrivit apropiatilor lui Alin Oprea, se pare ca acesta se simte vinovat pentru despartirea trupei Talisman. In plus, tot Alin este cel care ar vrea sa faca primul pas spre impacare si sa isi descarce sufletul in fata fostului prieten Tavi Colen.  „Alin a încercat prin mai multe mijloace să îi transmită lui Tavi că îi pare rău pentru tot și că i-ar face plăcere să aibă o discuție și să își rezolve problemele. Tavi nu este ușor de înduplecat, însă are un suflet mare și sunt sigur că are puterea să ierte. Nu este exclus ca în curând să vedem trupa Talisman reunită”, ar fi spus unul dintre apropiati.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: