Redactia.ro
Home » Monden » Împăcarea anului. Ce decizie au luat soliștii trupei Talisman

Împăcarea anului. Ce decizie au luat soliștii trupei Talisman

Ce decizie au luat soliștii trupei Talisman

Deși Alin Oprea și Tavi Colen s-au certat, după ce ani la rând au cântat împreună, cei doi se pare că sunt la un pas să îngroape tot conflictul, și să reîntregească trupa Talisman, după 25 de ani de la înființare. În prezent, Alin Oprea se află în plin scandal cu soția sa, Larisa, după ce s-a aflat că artistul are o nouă relația cu o altă femeie.

Împăcarea anului. Ce decizie au luat soliștii trupei Talisman

După ce trupa Talisman s-a dezbinat în 2006, Alin Oprea și Tavi Clonda și-au aruncat cuvinte dure. Cu toate astea, niciunul nu a vrut să vorbească care a fost adevăratul motiv al despărțirii. După câțiva ani, Tavi a declarat că i-a cerut colegului său Alin trei lucruri pentru a putea continua colaborarea, dar se pare că artistul nu a fost de acord cu acestea. “I-am spus că nu vreau să mai bea, nu vreau ca nevastă-sa să mai vină la concerte în culise și i-am mai cerut numele de Talisman înapoi, pe care el l-a înregistrat la OSIM pe ascuns. Mă deranjează că el a păstrat numele Talisman, pentru că a fost dat de mine”, a declarat la acel moment Tavi.

Tavi Colen și Alin Oprea, la un pas de împăcare

Ei bine, după ce Alin Oprea a anunțat că divorțează de mama copiilor săi, Larisa, Tavi a declarat că soția colegului său a fost unul dintre motivele pentru care cei doi s-au certat. După ruptura celor doi soliști, niciunul dintre ei nu a mai reușit să își reconstruiască o carieră solo. În toți acești ani, Alin Oprea și Tavi Colen nu și-au vorbit deloc.

Acum, Alin Oprea declară că regretă faptul că nu a ascultat de colegul său. Conform unui apropiat al celor doi, Alin ar fi suferit cumplit după ce prietenul său, Tavi a ales să nu mai vorbească cu el. „Alin a încercat prin mai multe mijloace să îi transmită lui Tavi că îi pare rău pentru tot și că i-ar face plăcere să aibă o discuție și să își rezolve problemele. Tavi nu este ușor de înduplecat, însă are un suflet mare și sunt sigur că are puterea să ierte. Nu este exclus ca în curând să vedem trupa Talisman reunită”, a declarat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: