Redactia.ro
Home » Monden » Alin Oprea își acuză fosta soție de furt. Ce bun valoros i-a dispărut?

Alin Oprea își acuză fosta soție de furt. Ce bun valoros i-a dispărut?

alin oprea o acuza de furt pe fosta sotie

De câteva săptămâni showbizz-ul vuiește din cauza divorțului dintre cei doi. Cuplul a fost unul discret, dar de când au anunțat că divortează au început scandalurile. Alin Oprea este supărat foc pe fosta soție. După ce a acuzat-o de infidelitate, cântărețul o acuză și de furt.

Alin Oprea o acuză pe fosta șoție de furt. Ce a dispărut din casa celor doi

După ce s-au acuzat reciproc că nu au fost fideli, solistul trupei „Talisman” vine cu o nouă acuzație. Bărbatul susține că nu poate intra în fostul cămin conjugal, pentru a-și recupera instrumentele muzicale. Când, în sfârșit, a reușit, cu ajutorul polițiștilor, să deschisă ușa, el a constatat că nu-și mai găsește prima chitară, care i-a purtat noroc pe plan muzical. “Chitara aceasta legendară, pe care o am din 1995, a fost dată din casă și nu știu unde este. O voi căuta cu Poliția pentru că așa ceva este inadmisibil. Este chitara cu care am înregistrat primul hit Talisman, «Atât de singur». În plus, am achiziționat-o înaintea căsătoriei, deci nu era bun comun. Chitara a fost sustrasă, nu distrusă”, a dezvăluit Alin Oprea pentru Click!

Ce spun apropiații despre comportamentul solistului. Acuzații grave despre Alin Oprea

După ce copii lui Alin au aflat că acesta are o relație extraconjugală au rupt legătura cu tatăl lor. După ce cântărețul a făcut declarații defăimătoare la adresa soției, apropiații au dat cărțile pe față. Surse din anturajul Larisei îl acuză pe Alin că avea un comportament neadecvat.

“Și dacă s-ar fi dus cu alți bărbați, ce? El era mereu plecat sau beat. Când era treaz o trata frumos pe Larisa, dar când bea o jignea, o umilea, o agresa verbal. Nu ne-ar mira să îi fi tras și vreo două, iar ea să nu ne fi spus. El de ce nu a luat atitudine când a aflat că ea îl înșală?
Nu numai că nu i-a zis nimic, dar i-a și permis ei să continue. Ce bărbat e ăsta? Știți de ce făcea asta? Uneori pentru că și el făcea același lucru, alteori pentru că era prea băut ca să mai conștientizeze ceva. Ea nu a avut deloc o viață ușoară. A avut bani, dar atât”, au spus surse din anturajul Larisei Oprea.

Cei doi au fost căsătoriți timp de 23 de ani. Larisa și Alin Oprea au împreună doi copii care au rămas de partea mamei de la izbucnirea scandalului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: