Redactia.ro
Home » Monden » Alin Oprea nu mai tace! Soția l-a înșelat cu mulți bărbați: „Își găsea consolarea în brațele altora”

Alin Oprea nu mai tace! Soția l-a înșelat cu mulți bărbați: „Își găsea consolarea în brațele altora”

GALERIE FOTO (2) Alin Oprea despre sotia sa

Divorțul dintre Alin Oprea și soția sa a declanșat un conflict între cei doi. Larisa l-a acuzat pe soțul ei că o înșeală, ulterior artistul fiind surprins cu noua sa iubită pe litoral.

Cu toate astea, se pare că fostul solist al trupei Talisman a decis să facă dezvăluiri șocante despre fosta sa soție.

Alin Oprea nu mai tace! Soția l-a înșelat cu mulți bărbați: „Își găsea consolarea în brațele altora”

Alin Oprea, în vârstă de 48 de ani a decis să rupă tăcerea cu privire la relația cu fosta sa soție. Acesta susține că soția sa este vinovată de divorț și că aceasta l-a înșelat de foarte multe ori.

După ce ambii au stabilit să meargă la notar, după majoratul fiicei lor,pentru a depune actele de divorț, acum ambii soți se acuză de infidelitate. Conform Click.ro, Alin o acuză pe Larisa că l-ar fi înșelat în nenumărate rânduri.

Soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați. Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieșită din comun, reușind să suport un temperament coleric, un caracter dominator și agresiv, acceptând până și răutatea, minciuna și manipularea. Toate acestea însă până la momentul descoperirii infidelităților ei”, a menționat acesta.

Larisa a vrut să divorțeze în urmă cu 10 ani

De asemenea, artistul a precizat că soția sa își găsea consolarea în brațele altor bărbați. „In momentele în care eu mă confruntam cu unele dintre cele mai grave și apăsătoare probleme, soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați”. Potrivit spuselor acestuia, Larisa ar fi dorit să divorțeze în urmă cu zece ani, dar fiul celor doi s-a opus. Se pare că în perioada în care acesta a încercat să o salveze de executarea unei pedepse cu închisoare după ce ar fi lovit o femeie pe trecerea de pietoni, soția sa ar fi umblat cu un cetățean neamț, care ar fi divorțat de soția sa.

Același lucru urma să îl facă și Larisa, dacă fiul ei nu se implica. „Lucru pe care la rândul ei și ea și-l propusese să-l facă, însă fiul nostru a determinat-o să renunțe, izbucnind în hohote de plâns. La acel moment am și primit o citație de divorț, însă printr-o diversiune subtilă în care a implicat și un post de televiziune, a făcut în așa fel încât totul să pară doar o farsă”, a mai adăugat artistul.

Alin Oprea susține că soția sa, Larisa l-ar fi înșelat cu nouă bărbați în timpul căsniciei lor. Din nou, bărbatul susține că Larisa ar fi vinovată pentru momentele în care el consuma alcool. După ce soția sa a plecat în Londra, a suspectat că ar avea o nouă relație, motiv pentru care a decis să divorțeze.

Reacția Larisei Oprea

Deși acuzațiile aduse de Alin Oprea la adresa soției sale sunt destul de grave, se pare că pe Larisa nu o afectează cu absolut nimic. Aceasta a postat recent o fotografie pe pagina sa de Facebook, care denotă faptul că pe aceasta nu o interesează ceea ce soțul ei spune despre ea.

Alin Oprea și mama celor doi copii ai săi au decis să divorțeze, după 22 de ani de căsnicie, motivul despărțirii fiind  infidelitatea.

Mesajul Larisei Oprea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: