Redactia.ro
Home » Monden » Alin Oprea spune când s-a produs ruptura de soție: „Am simțit cumva o eliberare”

Alin Oprea spune când s-a produs ruptura de soție: „Am simțit cumva o eliberare”

GALERIE FOTO (2) Alin Oprea spune când s-a produs ruptura de soție

Alin Oprea, fostul solist al trupei Talisman a făcut primele declarații după ce a decis să divorțeze de soția sa, Larisa.

Căsătoriți de 22 de ani, artistul și soția sa au decis să o ia pe drumuri diferite, după ce acesta și-ar fi făcut o nouă relație.

Alin Oprea spune când s-a produs ruptura de soție: „Am simțit cumva o eliberare”

La doar câteva săptămâni de când în presă au ieșit imagini cu Alin Oprea și noua sa iubită, acesta a decis să facă primele declarații. Alin Oprea și soția sa, Larisa au decis să divorțeze,după 22 de ani de căsnicie.

Alin Oprea a declarat pentru Click.ro, că ruptura dintre el și soția sa s-ar fi produs în urmă cu trei ani, atunci când Larisa a decis să plece în Anglia împreună cu fiica lor.

Schimbarea mea a început din clipa în care Larisa a plecat în Anglia cu fiica noastră la studii, adică de prin anul 2017. Am simţit cumva o eliberare şi, totodată, am considerat că este timpul să mă uit cumva şi spre mine, ceea ce nu mai făcusem în ultimii 20 de ani„, a spus Alin Oprea.

De asemenea, artistul a menționat că după anii în care a avut grijă de familia sa, de copii săi, a decis să se ocupă și de viața lui și să fie împlinit.

Toată viaţa am fost pentru copii, pentru familie, m-am dedicat, am muncit foarte mult să nu le lipsească nimic. Iar acum, când au crescut şi pot să spun că se pot descurca şi singuri într-o oarecare măsură, ar fi bine să mai am grijă şi de mine”, a declarat fostul solist al trupei Talisman.

Alin Oprea s-a schimbat complet

Apropiații artistului au declarat în nenumărate rânduri că acesta consuma alcool, iar soția sa trebuia să aibă grijă de el de fiecare dată.

Referitor la aceste afirmații, Alin Oprea a recunoscut că mai consumă alcool, dar nu în cantități mari, așa cum au spus alții. Se pare că după ce a cunoscut-o pe noua sa iubită, Alin și-a schimbat stilul de viață.

Stilul acesta de viaţă sănătos pe care mi l-am impus a venit la pachet cu renunţarea definitivă la alcool.Da, beam ca un bărbat normal, de plăcere, să mă simt bine, însă soţia mea se ocupa să îmi inducă starea aceasta, că aş avea probleme cu alcoolul, astfel încât ajunsesem să cred că ea chiar avea dreptate”, a mai spus artistul.

Asa arata acum Alin Oprea

Mai mult, artistul a declarat că cea care l-a făcut să renunțe la acest stil de viață, a fost noua sa iubită. Potrivit acestuia, se simte mai echilibrat, mai liniștit, renunțând la „tot ce era toxic” în viața lui.

Larisa Oprea și cei doi copii ai săi, au mers la notar în mare secret, pentru a semna actele de divorț, iar dintr-un divorț amiabil, aceștia vor ajunge la tribunal, pentru că artistul nu este de acord ca mama copiilor săi să-i păstreze numele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: