Redactia.ro
Home » Monden » Adevăratul motiv al divorțului dintre Alin Oprea și soția sa. Nu amantlâcul artistului a cauzat despărțirea

Adevăratul motiv al divorțului dintre Alin Oprea și soția sa. Nu amantlâcul artistului a cauzat despărțirea

Alin Oprea și Larisa, fosta soție

Apar noi dezvăluiri în ceea ce privește divorțul dintre Alin Oprea, ex-Talisman și soția lui, Larisa Uță. Potrivit noilor informații, ruptura dintre cei doi soți s-a petrecut nu din cauza infidelității lui Alin, ci din cauza atitudinii partenerei sale.

De ce au divorțat, de fapt, Alin Oprea și Larisa Uță

Alin Oprea și soția lui, Larisa Uță au depus actele pentru divorț, după 22 de ani de căsnicie. Primele informații arătau că motivul pentru care cei doi au luat această decizie este din cauză că Alin Oprea era infidel și avea o relație cu soția unui om de afaceri din Cluj.

Acum, au apărut noi detalii, după mai multe dezvăluiri făcute de paropiații celor doi. Aceștia au explicat că adevăratul motiv pentru care au decis să se despartă Alin Oprea și Larisa Uță a fost atitudinea femeii, care prin „tertipuri feminine” îi făcea pe unii oameni din jurul cântărețului să  nu îi mai fie aproape.

Astfel, Larisa Uță este acuzată că a complotat pentru a-i elimina din viața soțului ei pe oamenii pe care nu îi plăcea și mai mult decât atât, îl făcea pe fostul membru al trupei Talisman să creadă că așa este dorința lui.

Ce a făcut Larisa Uță. Acesta ar fi adevăratul motiv al divorțului

”Am cunoscut-o și pe doamna Larisa… Toți oamenii cu personalitate din jurul lui Alin erau foarte repede compromiși și eliminați din proximitatea acestuia, prin tertipuri feminine bine elaborate, astfel încât soțul să nu simtă implicarea ei directă, uneori chiar Alin făcea pașii dictați de ea, crezând că sunt hotărârile lui”, a spus o sursă apropiată de Alin Oprea pentru Cancan.

Mai mult, Larisa Uță ar fi de vină pentru destrămarea trupei Talisman și pentru părăsirea trupei de către mai mulți oameni talentați.

„O iubea și nu mai vedea nimic în afară de ea si familia lui. În acest fel, doamna Larisa, prin intermediul lui Alin, dar și direct, a eliminat din trupa Talisman oameni și instrumetiști extrem de valoroși, care la ora actuală performează în trupe de legendă din România”, a spus un prieten al lui Alin Oprea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: