Redactia.ro
Home » Monden » Ipostaza rușinoasă în care Alin Oprea a fost surprins. Soția a fost cea care i-a stat aproape

Ipostaza rușinoasă în care Alin Oprea a fost surprins. Soția a fost cea care i-a stat aproape

Alin Oprea și soția

După anunțul făcut despre divorțul momentului, dintre Alin Oprea și soția lui, Larisa, au început să iasă la iveală mai multe detalii neștiute până acum de public. Astfel, s-a aflat că Alin Oprea ar avea mari probleme cu băutura, iar soția lui a fost cel care l-a salvat de nenumărate ori.

Soția lui Alin Oprea l-a salvat de la băutură de nenumărate ori

Vestea divorțului dintre Alin Oprea, fostul membru al trupei Talisman, și soția lui i-a făcut pe mai mulți apropiați ai cuplului să vorbească despre problemele care au dus la decizia de separare. Problemele cu alcoolul ale cântărețului au fost dezvăluite acum de mai multe surse, care spun că Larisa Oprea chiar a încercat să mai divorțeze o dată, tot din cauza problemelor artistului cu paharul, dar a dat înapoi.

Acum, ea ar fi aflat că soțul ei o înșală cu altă femeie de doi ani deja, așa că a luat decizia să pună capăt mariajului de 22 de ani.

Alin Oprea, probleme grave cu consumul excesiv de alcool

Sursele au dezăluit că Larisa a fost alături de Alin Oprea atunci când era în comă alcoolică sau când bea peste măsură. Nu de puține ori ea l-a cărat în spate să îl ducă la spital pentru ajutor.

“Au fost ani buni în care Larisa efectiv l-a cărat în spate pe Alin. El are probleme mari cu alcoolul şi bea până vomita, nu mai ştia de el. Seara se întâmpla să bea, iar soţia lui nu îl putea opri. După astfel de beţii, ajungeau la spital, ea a fost cu el şi la un centru, a luptat mult ca el să se lase de băutură.

După ce se trezea promitea că nu mai bea, dar nu trecea mult timp şi o lua de la capăt. Copiii au fost afectaţi de treaba asta, dar au fost alături de mama lor. La un moment dat, Larisa i-a spus lui Alin că dacă va mai bea, îl părăseşte.

Prin 2010 i-a spus că va divorţa de el, dar nu a făcut-o. A ţinut prea mult la el. Toţi anii ăştia a ascuns problemele, doar familia şi câţiva prieteni la care apela ştiau prin ce probleme trece Alin”, au dezvăluit surse apropiate celor doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: