Redactia.ro
Home » Monden » Larisa Oprea, motivul destrămării trupei soțului său. Tavi Colen: „L-am rugat să nu mai vină cu ea”

Larisa Oprea, motivul destrămării trupei soțului său. Tavi Colen: „L-am rugat să nu mai vină cu ea”

Tavi Colen

După 22 de ani de căsnicie, Larisa Oprea și soțul ei faimos, Alin Oprea, au decis să se separe. Motivele ar fi mai multe, dar principalele sunt infidelitatea cântărețului, dar și faptul că el ar fi avut probleme cu consumul de alcool.

Larisa Oprea, unul dintre motivele destrămării Talisman

Chiar și la 15 ani de la despărțirea trupei Talisman, cei doi artiști care au făcut parte din componența lor nu au reușit să îngroape securea războiului. După ce au decis să destrame Talisman, cei doi și-au făcut acuzații grave.

Astfel, la acel moment, Tavi Colen a spus că motivele despărțirii trupei sunt atribuite lui Alin Oprea, care venea mereu cu soția la concerte, lucru care îl deranja, dar și pentru că avea o problemă cu băutura.

Tavi Colen a explicat că nu a mai suportat ca Larisa Oprea să fie mereu în preajma lor, dar mai ales să critice felul în care își făcea treaba. Mai mult, artistul a dezvăluit că fosta soție a lui Alin Oprea îi dicta chiar și cum să cânte.

De ce s-a destrămat, de fapt, trupa Talisman

„Aveam momente când Larisa îmi spunea cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac. L-am rugat să nu mai vina cu soția la concerte, nu că nu mi-ar fi plăcut fața ei, ci pentru felul în care se comporta față de mine și dădea indicații. Putea să vină în sală, dar nu în culise”, a spus artistul.

Totodată, Tavi Colen a explicat și că un alt motiv pentru care a decis să Talisman nu mai este un proiect din care să facă parte a fost și faptul că Alin Oprea avea o problemă cu consumul de alcool.

„Au fost mai multe motive pentru care am părăsit trupa Talisman, unul dintre ele fiind acela că Alin bea până cade sub masă, pentru că aşa e el, beţiv. Există martori în acest sens, toţi cei care erau în trupa Talisman acum cinci ani pot confirma acest lucru”, a mai spus Tavi Colen.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: