Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Alin Oprea spune adevărul despre tatăl său. Ce nu a vrut să se știe artistul și ce a făcut în ultima lună

Fiul lui Alin Oprea spune adevărul despre tatăl său. Ce nu a vrut să se știe artistul și ce a făcut în ultima lună

Fiul lui Alin Oprea spune adevărul despre tatăl său

Alin Oprea pare că nu mai are liniște de când a decis să divorțeze de soția sa, Larisa. Artistul a primit recent câteva mesaje de la fiul său pe care acesta le-a făcut publice în cadrul emisiunii XNS.

Fiul lui Alin Oprea spune adevărul despre tatăl său. Ce nu a vrut să se știe artistul și ce a făcut în ultima lună

Alin Oprea a fost invitat în cadrul emisiunii Xtra Night Show, difuzată pe Antena 1, unde a vorbit despre situația critică pe care o trăiește în această perioadă.

Artistul se află în plin scandal cu soția sa, Larisa, după ce a anunțat că divorțează după 22 de ani de căsnicie. După mai multe conflicte între el, Larisa și fiica sa, a intervenit și băiatul celor doi.

Fiul său Adrian, i-a trimis mai multe mesaje artisului în care îl acuza că minte. Toate mesajele au fost citite de către Dan Capatos, prezentatorul emisiunii.

Nu știu de ce minți în continuare că nu îți dăm voie în casă, când toți ți-am zis de 100 de ori că poți să vii acasă. Ai cerut cheia până acum? Nu. De ce minți că te păcălesc că nu sunt acasă, când am orice dovezi ai nevoie să îți arăt că eram la Câmpulung. Nu te-ai săturat de minciuni? Poți să vii absolut oricând ai chef, dar ai venit de 2 ori cu poliția”, i-a zis tânărului lui Alin Oprea.

Reacția lui Alin Oprea la mesajele fiului său

Deși fiul său îl acuză că minte, Alin Oprea a declarat că s-a bucurat că a avut un dialog cu fiul său, chiar dacă acesta nu a fost unul constructiv.

În continuare, solistul de trupa Talisman susține că cei doi copii sunt influențați de mama lor, Larisa pentru a-i întoarce împotriva lui. „Eu știu foarte bine cât de influențați sunt și cât de manipulați, pentru că o cunosc. Faptul că ei sunt mari acum și nu pot fi manipulați este total fals. Unele dintre mesaje pot fi scrise chiar de ea”, a zis Alin în platoul emisiunii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: