Redactia.ro
Home » Monden » Scandalul dintre Alin Oprea și fosta soție nu se mai termină. Artistul a venit cu Poliția în propria casă VIDEO

Scandalul dintre Alin Oprea și fosta soție nu se mai termină. Artistul a venit cu Poliția în propria casă VIDEO

Alin Oprea

Scandalul dintre Alin Oprea și fosta lui soție, Larisa Uță, se extinde. Cei doi încă se ceartă, iar acum conflictul a atins cote maxime, după ce Alin Oprea susține că a fost dat afară din propria lui casă de către rudele femeii cu care a fost căsătorit mai bine de 20 de ani.

Alin Oprea și fosta soție, scandal de proporții

Conflictul dintre fostul membru al trupei Talisman, Alin Oprea și fosta lui soție parcă nu se mai termină. Acum, artistul o acuză pe femeie și pe rudele acesteia că nu îl lasă să intre în propria casă și nu își poate lua lucrurile. Mai mult, a fost nevoie de intervenția Poliției pentru ca lucrurile să nu degenereze.

Acest incident nu este singular, pentru că artistul a mai încercat să își ia lucrurile, însă yala de la uși a fost schimbată.

”Vreau să filmez tot ce iau ca să nu fie discuții. Asta înseamnă viol de domiciliu, cum adică nu am voie în casa mea, cum să ies din casa mea? Nu mi se permite să-mi iau lucrurile din casă, de către soacră-mea și cumnată-miu. Mă agresează femeia asta. E a doua oară când vin și sun la 112, dar ei schimbă iala mereu. Eu vreau să-mi iau bunurile că am nevoie urgent de ele la studio și atât. Asta este strigător la cer, ca familia să te dea afară din casa ta, luată din banii tăi, că doar eu munceam în familia noastră”, a spus Alin Oprea.

 

Alin Oprea, dezvăluiri despre căsnicia lui

Alin Oprea a mai povestit și că el și-a dorit ca această relație să meargă și să îmbătrânească alături de soția lui, dar acest lucru nu a fost posibil, din cauza ei, susține artistul,

”Visul mea a fost o familie fericită, dar de la vis la realitate este o distanță mare. Din păcate, la mine ținta a fost o familie fericită, copii realizați și doi bătrânei care se plimbă de mână prin parc, dar de cealaltă parte, ținta a fost alta”, a spus Alin Oprea în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: