Redactia.ro
Home » Știri » ŢEAPA de la pompă! NU toţi şoferii primesc reducerea de 50 de bani. Greşeala pe care o faci la casă, dar de care nu-ţi dai seama!

ŢEAPA de la pompă! NU toţi şoferii primesc reducerea de 50 de bani. Greşeala pe care o faci la casă, dar de care nu-ţi dai seama!

benzina

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că prețul carburanților va fi compensat cu 50 de bani per litru, timp de 3 luni. Jumătate din această sumă va fi decontată de la buget. Compensarea se va aplica direct la pompă și va apărea și pe bonul fiscal.

La finalul acestei perioade, guvernul va analiza dacă e nevoie de un nou set de măsuri.

Ţeapă la casa de marcat. De ce? A plătit cu card de euro

Problema este că una spune legea, alta se întâmplă în staţiile PECO. De exemplu, un şofer şi-a povestit experienţa de la pompă, iar lucrurile par grave.

Bărbatul a alimentat la benzinăria OMV din Luna de Sus (E60), drumul de la Cluj-Napoca la Oradea, iar când a ajuns să achite și-a dat seama că nu i s-a aplicat reducerea de 50 de bani. Şoferul a primit o explicaţie halucinantă de la casier!

Am alimentat, ataşez bonul ca dovadă, şi deşi erau afişe că reducerea se face la casă, după ce am achitat am observat că bineînţeles reducerea nu a fost acordată.

M-am intors sa le spun şi răspunsul a fost „Aţi plătit cu card de euro, de asta!”. Le-am explicat că indiferent de modul de plată, pe bon ar fi trebuit să apară reducerea şi suma totală ar fi trebuit să fie mai mică (matematica elementară: când scazi ceva îţi rămâne mai puţin)”, a fost mesajul şoferului păgubit, preluat de Romania TV.

I-au returnat diferenţa cash

Şoferul a adăugat că problema a avut şi o rezolvare, dar cam controversată.

A venit o altă persoană şi apoi cineva din spate de la birouri care mi-a spus că procedura de stornare este una complicată şi că preferă să îmi dea bani cash fără nicio dovadă că mi-au dat diferenţa.

Acum mă întreb câte persoane verifică dacă li se face reducerea? Şi de ce nu se face stornarea legal prin înapoierea diferenţei pe card asumându-şi greşeala făcută?”, a spus omul.

Coaliția de guvernare a stabilit, aşadar, instituirea unui mecanism de compensare parţială a preţului la pompă al carburanţilor, pe o perioadă de trei luni, începând cu luna iulie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: