Redactia.ro
Home » Știri » Nebunia de la pompă. Ce a pățit șoferul care a răsturnat în mijlocul străzii 600 de litri de motorină

Nebunia de la pompă. Ce a pățit șoferul care a răsturnat în mijlocul străzii 600 de litri de motorină

GALERIE FOTO (2)

Sancțiuni dure pentru șoferul care a răsturnat în mijlocul străzii, săptămâna trecută, un rezervor pe care tocmai îl alimentase cu 600 de litri de motorină.

Cu ce sancțiuni s-a ales șoferul care a răsturnat 600 de litri de motorină în mijlocul șoselei

Societatea agricolă la care lucrează bărbatul a fost nevoită să își suspende activitatea și a primit o amendă de 8000 de lei.

Și reprezentanții stației de carburant au fost amendați 110.000 de lei, pentru că au permis alimentarea într-un rezervor neconform.

Cum a reușit șoferul să răstoarne 600 de litri de motorină

Bărbatul, angajat al unei societăți agricole, a plecat în viteză din benzinăria din Tecuci cu o mașină tip papuc în care avea așezat un rezervor de 1000 de litri.

Pentru că nu fusese fixat bine și din cauza unei manevre bruște, recipientul s-a răsturnat și cei 600 de litri de motorină din bidon s-au împrăștiat pe carosabil.

La fața locului au ajuns cât de repede și pompierii. Aceștia s-au asigurat că în zonă nu izbucnește un incendiu și au curățat șoseaua.

Scumpirea carburanților, disperarea șoferilor

Incidentul s-a petrecut în urmă cu o săptămână, când mii de șoferi au luat cu asalt stațiile de carburanți, îngrijorați de scumpirea carburanților.

Isteria a început după ce o benzinărie din Beiuș, județul Bihor, a afișat 11 lei un litru de benzină. Speriați că prețul la carburant va exploda peste noapte, șoferii au luat cu asalt stațiile de alimentare.

Ulterior, benzinăria din Beiuș a fost amendată cu 35.000 de lei.

În total, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a controlat peste 70 de stații de carburnat din țară și a aplicat amenzi în valoare totală de 370.000 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: