Redactia.ro
Home » Știri » Telefonul mamei care s-a aruncat de pe bloc a fost verificat de autorități. Ce a determinat-o pe femeie să recurgă la un asemenea gest

Telefonul mamei care s-a aruncat de pe bloc a fost verificat de autorități. Ce a determinat-o pe femeie să recurgă la un asemenea gest

Telefonul mamei care s-a aruncat de pe bloc a fost verificat de autorități.

Telefonul mamei care s-a aruncat de pe bloc a fost verificat de autorități. Marți dimineață, o mamă de 33 de ani s-a aruncat împreună cu ambii copii de pe acoperișul unui bloc din Timișoara. Din păcate, atât mama, cât și cei doi copii au decedat. Autoritățile au verificat telefonul femeii pentru a afla care a fost motivul care a determinat-o să recurgă la un asemenea gest.

Telefonul mamei care s-a aruncat de pe bloc a fost verificat de autorități. Ce a determinat-o pe femeie să recurgă la un asemenea gest

O femeie în vârstă de 33 de ani din Timișoara a șocat întreaga țară. Aceasta și-a luat cei doi copii, un băiețel de trei ani și o fetiță de șase ani și s-a aruncat pe acoperișul unui bloc de zece etaje. Fără a-și justifica fapta, femeia și-a luat cei doi copii în brațe și s-a aruncat în gol. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru mama și băiețelul de trei ani. Fetița de șase ani arăta semne de viață, dar după o oră, medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Anchetatorii încearcă să afle motivul ce a determinat-o pe femeie să recurgă la un asemenea gest. Telefonul acesteia a fost verificat de către anchetatorii, dar specialiștii nu au găsit nimic care să indice de ce ar fi avut acest gând negru. ÎN telefonul mamei nu s-a găsit nicio informație. Ultimul apel pe care Iulia l-a făcut înainte de a se urca oe bloc a fost cel cu iubita fratelui său. Aceasta i-a împrumutat mașina pentru a putea să-și ducă copiii la grădiniță, așa cum o făcea în fiecare dimineață.

Din păcate, femeia a avut alte planuri în acea dimineață. Blocul se afla la o distanță mare față de locuința femeii, potrivit mamei victimei. Locatarii nu o cunoașteau și nu își pot explica de ce aceasta a ales să își pună capăt zilelor si să își ucidă copiii. Înainte de a urca pe acoperișul imobilului, tânăra a cerut ajutorul unei femei pentru a-i deschide la interfon. Acesta i-a spus că merge la un apartament de la un etaj superior.

Mama care s-a aruncat de pe bloc împreună cu ambii copii urma să se recăsătorească cu fostul soț

Mama în vârstă de 33 de ani, din TImișoara, care și-a pus capăt zilelor alături de cei doi copii ai săi, a șocat în țară întreagă. Femeia urma să se recăsătorească cu fostul ei soț și tatăl copiilor ei. Acesta a inaintat divorțul în 2020, iar de atunci el este plecat în Austria la muncă. Femeia a rămas în țară, având grijă de copii. Prietena ei a povestit că aceasta a vrut mereu stabilitate în relația ei, iar frica ei mare era să rămână mamă singură cu doi copii.

Cu toate astea, lucrurile între ea și tatăl copiilor ei păreau să se rezolve, iar cei doi urmau să se recăsătorească. Cererea de căsătorie fiind deja depusă la Primăria Timișoara. Femeia lucra ca agent imobiliar, iar o lună de zile locuia alături de mama ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: