Redactia.ro
Home » Știri » Telegondola din Mamaia s-a defectat! Momente de panică pentru turiști

Telegondola din Mamaia s-a defectat! Momente de panică pentru turiști

GALERIE FOTO (2)

Momente de panică preț de câteva minute pentru câțiva turiști veniți la mare! Telegondola din Mamaia s-a defectat, iar oamenii din interior au stat blocați în aer.

Telegondola din Mamaia s-a defectat! Momente de panică pentru turiști

Când credeau că se puteau bucura de priveliștea de sub ei, o serie de turiști din Mamaia au avut parte de câteva momente de panică. Telegondola de sub ei s-a defectat în timpul mersului, iar ei au stat blocați în aer, minute bune.  S-a întâmplat joi seară, în jurul orei 21:20.

Panicați, oamenii au sunat la 112 și din fericire, la fața locului au venit de îndată autoritățile. Printr-un sistem mecanizat manual, telegondola a fost pusă în mișcare. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

„În momentul de față cabinele telegondolei s-au pus în miscare. Ss acționează manual sistemul mecanizat al telegondolei, sunt persoane care coboară din prima cabina în acest moment, conștiente, cooperante. Până în momentul de față nu sunt persoane cu atac de panica sau alte probleme. Se continuă evacuarea persoanelor din cabine”, se arată într-o informare a reprezentanţilor ISU Dobrogea.

Scuze pe facebook pentru ceea ce s-a întâmplat

Pe facebook, acționarii telegondolei și-au cerut scuze pentru situația creată. ”Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat, din cauza unei probleme tehnice a trebuit sa oprim instalaţia. Colegii de la departamentul tehnic lucrează să remedieze această problemă cât mai repede cu putinţă! Încă o dată ne cerem scuze pentru situaţia creată!“, au transmis acționarii.

Telegondola Mamaia funcționează din data de 16 iulie 2004. O plimbare durează între 8 – 12 minute şi se desfăşoară pe o lungime de doi kilometri între hotel Perla şi Cazino. Telegondola pe cablu funcționează pe baza de curent electric și are o înălțime de 50 de metri. În jur de 1.500 de persoane poate susține telegondola și pleacă la un interval de 48 de secunde. 3, 5 milioane de euro s-au investit în construirea telegondolei din Mamaia, care se află în administrația primăriei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: