Redactia.ro
Home » Monden » Telenovela dintre Viorel și Vulpița se complică. Veronica este din nou însărcinată

Telenovela dintre Viorel și Vulpița se complică. Veronica este din nou însărcinată

vulpita

Telenovela dintre Vulpița și Viorel pare să fie departe de a ajunge la final. Se pare că Vulpița este din nou însărcinată, deși s-a despărțit de Viorel și nu vrea să mai audă de acesta. Cine este tatăl copilului?

Telenovela dintre Viorel și Vulpița, departe de final

Povestea lui Vulpița și Viorel a captivat audiența timp de mai multe luni, stârnind numeroase discuții și controverse. Opiniile telespectatorilor au fost împărțite, unii considerând că această poveste nu ar trebui să fie difuzată la televizor, în timp ce alții s-au distrat urmărindu-i în emisiunea de la Acces Direct, prezentată de Mirela Vaida.

Veronica și Viorel Stegaru sunt un cuplu care a trecut prin multe certuri, despărțiri și împăcări, având împreună o fetiță și un băiețel. Cazul lor a primit o mediatizare amplă, iar la un moment dat a existat chiar o dispută cu privire la paternitatea fetiței lor. În cele din urmă s-a dovedit că fetița este a lui Viorel.

Vulpița este din nou însărcinată

După luni de celebritate și trai în Capitală, cei doi s-au întors la Blăgești și nimeni nu a mai știut detalii despre viața lor, până acum aproximativ o lună când Veronica, supranumită Vulpița, a anunțat că s-a despărțit de tatăl copiilor ei. Nu a pierdut timpul și nici nu a suferit în urma separării, iar ultimile imagini distribuite de aceasta i-au luat complet prin surprindere pe fani. Motivul? Vulpița este din nou însărcinată. Femeia nu a dorit însă să răspundă întrebării care stă pe buzele tuturor: cine este tatăl bebelușului?

Vulpița a dat o veste surprinzătoare urmăritorilor săi prin intermediul unei postări pe Instagram: este însărcinată din nou! Fără să ofere prea multe detalii, Veronica a scris „Încă oleacă. 3. Ghiciți ce zodie e” în dreptul unei fotografii în care își arată burtica de gravidă. Mai târziu, ea a postat un videoclip pe TikTok în care dansează, iar sarcina sa pare destul de avansată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: